انجمن اسلامی دانشجویان مستقل د انشگاه علامه؛
دانشگاه محل گفتوگوست، نه درگیری!
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی در واکنش به اعتراضات اخیر بازار تهران و برخی حواشی دانشگاهی تأکید کرد: وضعیت نابسامان اقتصادی و فشار معیشتی مردم، نیازمند پاسخگویی و اقدام جدی مسئولان است، اما نباید اجازه داد اعتراضات بحق مردمی به انحراف کشیده شود و به دستاویزی برای سوءاستفاده دشمنان و رسانههای معاند بدل گردد. این انجمن با تاکید بر نقش دانشگاه به عنوان میدان گفتوگو و نقد سازنده، خواستار پرهیز از هرگونه تنش و دوقطبیسازی شد.
به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی در واکنش به اعتراضات اخیر بازار تهران و حواشی دانشگاهی در ویراستی نوشت:
وضعیت افسارگسیخته اقتصادی و فشار روز افزون ،معیشتی مردم را به ستوه آورده و جا دارد مسئولین به صورت جدی پاسخگو باشند.
اما البته نباید اجازه داد این اعتراضات بحق و درون کشوری منحرف شده و به دستاویزی برای دشمنان کشور تبدیل شود و خوراک رسانه هایشان را تامین کند.
دانشگاه محل گفتگوست نه درگیری