تاریخ : 1404,یکشنبه 21 دي18:06
کد خبر : 551802 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

مدیران در این شرایط بحران به کمک نیروهای نظامی بشتابند

شهرکرد-فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان در شرایط خوبی نیست و برای جلوگیری از اغتشاشات مدیران نیز باید به کمک نیروهای نظامی و امنیتی بشتابند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار امجدیان عصر یک شنبه در جلسه شورای اداری اظهار کرد: شرایط ما بحرانی است اگر به استقبال بحران نرویم برای نظام هزینه به وجود می‌آید.

وی با اشاره به اینکه تمام افرادای که نظم را این روزها مختل کرده‌اند سطح دانش دیپلم به بالایی ندارند بیان داشت: در این شرایط حساس باید دشمن را ناتوان کرد.

امجدیان با اذعان بر اینکه دشمن به دنبال ناتوان کردن ما می‌باشد بیان داشت: با وحدت و هم دلی نباید اجازه دهیم این اتفاق بیافتد.

وی با تاکید بر اینکه این وضعیت کنترل می‌شود اذعان داشت: اگر مدیران ما پای کار نباشند کنترل کردن وضع با مشکل مواجه خواهد شد.

فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: وظیفه من تأمین امنیت و وظیفه شما نیز این است که پای کار بمانید تا از این بحران بتوانیم عبور کنیم.

امجدیان با اذعان بر اینکه اکثر مدیران ما نظاره‌گر هستند بیان داشت: اگر به موقع آگاهی وجود نداشته باشد ما با چالش جدی روبه‌رو خواهیم شد.

وی عنوان کرد: در خیلی مواقع همه مدیران پای کار هستند اما متأسفانه در این زمان خیلی‌ها عقب کشیدند و پای کار نیستند که این امر خوشایند نیست.

امجدیان با تاکید بر اینکه امنیت بالاترین نعمتی است که همه ما داریم گفت: همه باهم با وحدت و همدلی نباید اجازه دهیم این امنیت از بین برود و نگذاریم دیر شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از جوانان ما تحت تأثیر فضای مجازی قرار گرفته‌اند و به گونه‌ای امنیت را ممکن است خدشه‌دار کنند خاطر نشان کرد: امنیت باید در دستور کار باشد اگر پای کار نیاید با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهید شد.