تاریخ : 1404,شنبه 16 اسفند03:07
کد خبر : 553921 - سرویس خبری : Home

احمدی: اعلام رسمی رهبر جدید احتمالاً در روزهای آینده انجام می‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مجلس خبرگان رایزنی‌ها و مشورت‌های لازم را انجام داده و احتمالاً اعلام رسمی انتخاب رهبر جدید در روزهای آینده صورت خواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ضرورت انتخاب سریع رهبر جدید، اظهار کرد: ساختار در نظام جمهوری اسلامی ایران به نحوی تعریف شده که در هر شرایطی کشور روی پای خودش می‌ایستد و کار پیش می‌رود. در چنین مواقعی، مجلس خبرگان وظیفه دارد که رهبر جدید را انتخاب کند.

این نماینده مجلس افزود: مجلس خبرگان کمیسیونی دارد که همواره در هر شرایطی به‌طور مرتب روی افرادی کار می‌کند که این افراد دارای شرایط و خصوصیات رهبری باشند. این موارد همواره زیر نظر آن کمیسیون قرار دارد و رفتار این افراد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا مشخص شود که آیا شرایط لازم در آنها وجود دارد یا خیر.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین اگر می‌بینید شاید در این چند روز تاخیری در این زمینه -انتخاب و معرفی رهبر جدید- اتفاق افتاده، ممکن است به دلیل شرایط خاص موجود باشد و این به معنای آن نیست که مجلس خبرگان رهبری تاکنون کاری نکرده باشد.

وی ادامه داد: قطعاً مجلس خبرگان رایزنی‌های خاص خودشان را داشته‌ و اعضای خبرگان نیز مشورت‌های لازم را به نحو مقتضی انجام داده‌اند و چه بسا به افرادی هم رسیده باشند، اما اعلام این موضوع در یک وضعیت رسمی، به نظر من در فاصله روزهای آینده اتفاق خواهد افتاد.

احمدی گفت: به کوری چشم دشمنان قطعا این اتفاق خواهد افتاد و فردی انتخاب خواهد شد که راه امام خامنه‌ای (ره) و امام خمینی (ره) را در مبارزه با استکبار ادامه دهد؛ مسیری که ریشه استکبار را خواهد سوزاند و ان‌شاءالله زمینه را برای ظهور حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) فراهم خواهد کرد.