تاریخ : 1404,دوشنبه 25 اسفند07:51
کد خبر : 554261 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

مدرسه شجره طیبه میناب ثبت ملی و تبدیل به موزه جنایات آمریکا می‌شود

استاندار هرمزگان با قدردانی از همه کسانی که برای بازسازی مدرسه شجره طیبه میناب اعلام آمادگی کرده، بودند، گفت: مدرسه شجره طیبه میناب ثبت ملی و تبدیل به موزه جنایات آمریکا می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمد آشوری تازیانی با اشاره به جنایت تروریست‌های آمریکایی در حمله به مدرسه شجره طیبه و شهادت بیش از ۱۶۸ دانش آموز و معلم، اظهار کرد: مدرسه شجره طیبه، سند زنده‌ای از جنایت پیشگی آمریکایی‌ها است و این سند باید برای روایت صحیح در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت و ضبط شود.

وی افزود: پرونده ثبت ملی این مدرسه توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان در حال آماده‌سازی است و این مدرسه به موزه جنایات آمریکا تبدیل خواهد شد.

استاندار هرمزگان با قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز، هنرمندان و افرادی که برای بازسازی مدرسه شجره طیبه میناب اعلام آمادگی کرده، بودند، گفت: این مدرسه در محل دیگری با معماری خاصی ساخته خواهد شد.