
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روح اله ایزدخواه در گفت و گو با خبرنامه دانشجویان ایران، به حضور دشمن شکن مردم در خیابان ها اشاره کرد و گفت: قطعا؛ حضور مردم در خیابان های سراسر کشور دشمن را مایوس کرده است، البته جهانیان هم با دیدن اینگونه صحنه ها متحیر هستند، چرا که چنین حماسه آفرینی هایی را فقط ملت ایران رقم می زنند.
وی افزود: بدون شک روحیه ایثار، فدارکاری، میهن دوستی و ایستادگی مردم کشورمان در مقابل مستبدین عالم باعث شده که در اردوگاه دشمنان یاس چیره شود، وقتی این شب و روزها صحنه های افتخار آمیزی در خیابان های ایران اسلامی نمایش داده می شود فقط می توانم به هم میهنانم دستمریزاد بگویم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: حضور مردم در خیابان ها با مشت های گره کرده پشتوانه اصلی نیروهای جان بر کف مسلح است، قطعا وقتی دشمن آمریکایی- صهیونی با فریادهای بی امان ملت ایران مواجه می شود به عقب رانده خواهد شد.
ایزدخواه عنوان کرد: مردم عزیز ایران در این ۴۰ و اندی روز که سنگر خیابان را رها نکرده اند همچون گذشته تاریخ ساز و حماسه آفرین شده اند و این صحنه های بی نظیر در ذهن ها و یادها ثبت خواهد شد تا دیگر دشمنان نتوانند به کشورمان چپ نگاه کنند.
وی بیان کرد: مردم شریف و دوست داشتنی ایران بدانند که تاریخ سازی آنها در اذهان مسئولان خواهد بود و هیچ کوتاهی در خدمتگزاری به این ملت عزیز پذیرفتنی نخواهد بود؛ لذا همه ما باید تا پای جان برای آنها بایستیم.