تاریخ : 1405,سه شنبه 09 تير15:57
کد خبر : 559135 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

بسیج دانشجویی شیراز؛

ملت مبعوث شده اهل عقب‌نشینی نیست

بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز با انتشار توئیتی، نسبت به برنامه‌های تیم مذاکره کننده برای سفر به ژنو و قطر جهت «مذاکرات فنی» پس از نقض آتش‌بس توسط آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در توئیتی با اشاره به نقض آتش‌بس توسط آمریکا، نسبت به ادامه روند مذاکرات فنی اعتراض کرد.

متن کامل توئیت:

بعد از نقض آتش بس توسط آمریکا، هنوز هم مذاکره کنندگان دنبال سفر به ژنو و قطر برای «مذاکرات فنی» هستند؟!

ما طبق فرمایش رهبر انقلاب، منتظر تحقق شروط هستیم و مطالبه تمامی شروط تفاهم نامه اسلام آباد کاملا حق ما ملت مبعوث شده است.
این ملت مبعوث شده نه اهل عقب نشینی است و نه دل بسته به وعده های روی کاغذ اعتماد به آمریکا اشتباه محاسباتی است و بعد از نقض شروط رفتن به مذاکرات فنی چیزی جز ضرر در پی نخواهد داشت.