تاریخ : 1405,شنبه 21 شهريور23:35
کد خبر : 563671 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

کرملین: نگران وخامت اوضاع در خلیج فارس هستیم

سخنگوی کرملین گفت همزمان با اینکه اوضاع در خلیج فارس به‌طور فزاینده‌ای بی‌ثبات می‌شود، روسیه نگران اوضاع در این منطقه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شامگاه شنبه گفت به خبرنگاران گفت: البته که ما نگران هستیم. در مجموع، اوضاع در منطقه خلیج فارس همچنان بی‌ثبات است. این می‌تواند منجر به تشدید شدید تنش شود و به نظر می‌رسد که اوضاع به هیچ وجه تحت کنترل نیست.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی کرملین در ادامه با اشاره به تحولات مربوط به تنگه باب‌المندب گفت: روسیه همچنین نگران وضعیت تنگه باب‌المندب است این وضعیت به‌وضوح از کنترل خارج شده و خطر تشدید تنش‌های عمده را به همراه دارد.

پسکوف در بخش دیگری از این گفت‌وگوها با اشاره به جنگ اوکراین تاکید کرد: کشورهای اروپایی هیچ ابتکار عملی برای آغاز مذاکرات جهت حل‌وفصل مناقشه اوکراین انجام نمی‌دهند. کسانی که خواهان مذاکره هستند، اقدامی انجام نمی‌دهند.

سخنگوی کرملین همچنین به دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین در مراسم اجلاس بریکس پرداخت و گفت: آنها با یکدیگر احوالپرسی کردند، اما تا آنجا که من می‌دانم، فرصتی برای صحبت وجود نداشت. با این حال، مراسم دیگری برگزار خواهد شد.