تاریخ : 1405,چهارشنبه 29 مهر13:44
کد خبر : 566066 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

حجت‌الاسلام رستمی: دانشجویان عراقی فرصت تحصیل در اردن، مصر و ترکیه را دارند، اما ایران را انتخاب می‌کنند که به آن افتخار می‌کنیم

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اعلام رشد ۴۰ برابری متخصصان زن پزشکی نسبت به ابتدای انقلاب، این تحول را از افتخارات انقلاب اسلامی خواند و تأکید کرد ایران میزبان دانشجویانی است که با وجود گزینه‌هایی چون اردن، مصر و ترکیه، تحصیل در جمهوری اسلامی را انتخاب می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سومین جشنواره جایزه ملی ثریا با اشاره به دستاوردهای علمی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: رشد علمی کشور یکی از افتخارات انقلاب اسلامی است و آمارها نیز از تحولات چشمگیر در برخی حوزه‌ها حکایت دارد.

وی در تشریح این تحولات افزود: برای نمونه، شمار متخصصان زن در حوزه پزشکی نسبت به ابتدای انقلاب ۴۰ برابر شده است؛ در حالی که جمعیت کشور حدود دو و نیم برابر و شمار متخصصان مرد نیز هفت برابر افزایش یافته است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید بر نقش بازدارنده علم و فناوری خاطرنشان کرد: جریان علمی کشور، بازدارندگی ایران را در برابر متجاوزین به وجود آورده است.

وی دستاوردهای علمی، جایگاه علمی کشور در عرصه بین‌المللی، استنادات علمی و تولید آثار پراستناد را مجموعه‌ای از افتخارات ایران دانست که باید در خدمت ملت‌ها قرار گیرد.

دانشجویان عراقی فرصت تحصیل در اردن، مصر و ترکیه را دارند، اما ایران را انتخاب می‌کنند که به آن افتخار می‌کنیم

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور دانشجویان بین‌المللی گفت: ما خوشبختیم که میزبان جمعیت ارزشمندی از دانشجویان عزیز از کشور دوست و برادر عراق هستیم که نخستین کشور فرستنده دانشجو به این مرز و بوم است، در کنار سایر کشورهایی که افتخار میزبانی‌شان را داریم.

وی تصریح کرد: آنچه مأموریت دانشگاه‌های ماست، انتقال دانش به دانشجویانی است که در میان همه انتخاب‌ها، ایران را انتخاب کرده‌اند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان با اشاره به رقابت کشورهای منطقه برای جذب دانشجویان عراقی یادآور شد: دانشجویان عراقی فرصت حضور در اردن، مصر و ترکیه را دارند، اما جمهوری اسلامی ایران را برای ادامه تحصیل و ارتقای تحصیلی انتخاب می‌کنند.