
خبرنامه دانشجویان ایران:رفتارهای میرحسین موسوی نشان می دهد که وی بر خلاف برخی ادعاها چندان هم ساده انگار نیست!
به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازجهان، در حالیکه میرحسین موسوی به دلیل سابقه نخست وزیری خود بهتر از هر کس دیگری به قوانین مدیریتی و اصول نظم عمومی کشور آشنایی دارد، عملکرد وی نشان می دهد که این کاندیدای ناکام انتخابات دهم ریاست جمهوری در صدد است تا با استفاده از برخی ترفندهای پیچیده! مسئولیت خود در کشته و زخمی شدن برخی هموطنان را که به سبب آشوبهای اخیر بوجود آمده کمرنگ تر جلوه دهد.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازجهان، مساله اعلام تجمع معترضین قبل از دریافت مجوز از جمله این ترفندهاست که میرحسین و اداره کنندگانش در ابتدا با اعلام زمان و مکان برگزاری تجمع اعتراض آمیز به تبلیغ آن می پردازند و پس از عدم دریافت مجوز بیان می دارند که به دلیل احترام به قانون در تجمع حضور نخواهند داشت و با این روش سعی دارند از تبعات احتمالی آشوبهای ایجاد شده سلب مسئولیت کنند.
بنابراین گزارش قانون کمیسیون ماده 10 احزاب که توسط میرحسین و در زمان نخست وزیری او ابلاغ شده است صراحتا محدوده تاثیر گزاری این کمیسیون و به تبع آن وزارت کشور را در قبال اهداف و جریانهای سیاسی مشخص و نحوه اجرای آن را نیز بازگو کرده است.
در همین رابطه در آخرین اقدام میرحسین موسوی، وی با اعلام برگزاری مجلس ترحیم برای جانباختگان حوادث اخیر در روز پنجشنبه 8 مرداد از وزارت کشور درخواست مجوز نمود که با پاسخ آنها مبنی بر اینکه برای برپایی مراسم ختم نیازی به مجوز نیست مواجه شد و با مظلوم نمایی اعلام نمود که مانند گذشته به این مراسم مجوز ندادند!
پس از رد این درخواست عده ای از آشوبگران با رساندن خود به خیابانهای اطراف مصلی به آتش زدن خیابانها و نا امن کردن فضای شهر مبادرت کردند که این اقدام ضمن ایجاد نگرانی و نامنی برای همشهریان تهرانی، تبدیل به خوراک خوبی برای رسانه های بیگانه شد.
با این حال میرحسین موسوی که هنوز هم دلیلی برای انجام تقلب در انتخابات بیان نکرده در تلاش است با این به اصطلاح ترفندها از تلفات و نا امنی های ایجاد شده که بسیاری از مردم بویژه خانواده های داغدیده، وی را مسبب اصلی آن می دانند تبری جوید.