تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/06/05 - 16:38
کد خبر: 325636

مادربرد ROG Crosshair VIII ایسوس پیش از عرضه رکورد زد

درحالی‌که کمتر از یک ماه از عرضه‌ی پلتفرم X570 سپری نشده است، مادربرد ROG Crosshair VIII Impact ایسوس مبتنی‌بر این تراشه‌ رکورد سرعت دسترسی در حافظه‌ی رم DDR4 را جابه‌جا کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هنوز زمان عرضه‌ی مادربرد ROG Crosshair VIII Impact ایسوس مبتنی‌بر پلتفرم X570 فرا نرسیده‌ است؛ ولی این مادربرد همراه‌با پردازنده‌ی سری 3000 رایزن AMD، رکورد بیشترین فرکانس قابل‌دستیابی در حافظه‌ی رم DDR4 را شکست. مادربرد مدنظر که برترین مادربرد ساخت ایسوس مبتنی‌بر تراشه‌ی X570 است، علاوه‌بر پشتیبانی از ۱۶ مسیر ارتباطی PCIe 4.0، از حداکثر ۱۲ پورت SATA 6Gbps و درگاه‌های دیگر ارتباطی پشتیبانی می‌کند.

وب‌سایت HWBOT که اطلاعات مربوط‌ به اورکلاک تراشه‌های شرکت‌های مختلف را جمع‌آوری می‌کند، اعتبار این رکوردشکنی را تأیید کرده است که باعث می‌شود پردازنده‌های سری رایزن AMD و تراشه‌ی X570 در ویترین دنیای سخت‌افزار قرار گیرند.

در این اورکلاک، فرکانس حافظه‌ی رم G.Skill’s Ripjaws V از مقدار پیش‌فرض ۳,۲۰۰ مگاهرتز، به فرکانس نجومی ۵,۸۵۶ مگاهرتز افزایش یافت. این بیشترین فرکانس حافظه‌ی رمی است که تابه‌حال با مادربرد X570 به‌دست آمده است. بیان‌بائو تایوانی درزمینه‌ی اورکلاک قطعات کامپیوتری شهرت دارد، این رکورد را شکسته و ثبت کرده است. بیان‌بائو با استفاده از مادربرد ROG Crosshair VIII Impact ایسوس و پردازنده‌ی رایزن 5 3600X که روی فرکانس پردازشی ۲.۲ گیگا هرتز تنظیم شده‌ بود و پردازنده‌ی گرافیکی GALAX GeForce GT 710 انویدیا با فرکانس پردازشی ۱,۸۰۰ مگاهرتز  عملیات اورکلاک را انجام داده‌ است. سیستم خنک‌کننده‌ی به‌کاررفته در این اورکلاک از نوع LN2 است که در آن از نیتروژن مایع یا یخ خشک برای دفع حرارت قطعات سخت‌افزاری استفاده می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top