تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/12/28 - 11:14
کد خبر: 349339

شعار جالب مرکز مشاوره دانشگاه تهران در سال ۹۹

وی ادامه داد: به بیانی دیگر سلامت جسمانی، روانشناختی، معنوی و اجتماعی به جز کوششی مشترک در متن اجتماع محقق نمی شود که نمونۀ اخیر آن درهم تنیده شدن مرزهای سلامت فردی و اجتماعی با گسترش ویروس کووید-۱۹ بود که مفهوم مسئولیت نسبت به حفظ سلامت را از دایرۀ فردی تا پهنای جهانی گسترش داد و حفظ تندرستی را از پیچیدگی های علم پزشکی و فناوری به سطح سادۀ تعهد فردی به خود و دیگری دستخوش تغییر کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران شعار سال ۱۳۹۹ این مرکز را «خود مراقبتی و دیگر مراقبتی؛ مسئولیت فردی‌ و اجتماعی» عنوان کرد.

حمید پیروی با اشاره به شعار سال ۹۹ مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: یک روند تازه در گسترۀ سلامت "مراقبت از خود" و "مراقبت از دیگری" است، به این معنا که افراد بر پایۀ دو بنیان مسئولیت فردی و اجتماعی در جهت ارتقاء سلامت، پیگشیری و محدود کردن عواملی که شاخص های سلامت را تهدید می کند، کوشش کنند.

وی ادامه داد: به بیانی دیگر سلامت جسمانی، روانشناختی، معنوی و اجتماعی به جز کوششی مشترک در متن اجتماع محقق نمی شود که نمونۀ اخیر آن درهم تنیده شدن مرزهای سلامت فردی و اجتماعی با گسترش ویروس کووید-۱۹ بود که مفهوم مسئولیت نسبت به حفظ سلامت را از دایرۀ فردی تا پهنای جهانی گسترش داد و حفظ تندرستی را از پیچیدگی های علم پزشکی و فناوری به سطح سادۀ تعهد فردی به خود و دیگری دستخوش تغییر کرد.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: بنابراین «مراقبت فردی» و «مراقبت از دیگری» دو مفهوم در هم تنیده بوده و به این معنا هستند که ما نسبت به سلامت یکدیگر مسئول هستیم و به بیانی ساده تر هرکسی را که می شناسیم و می توانیم روی سلامت آن تأثیر گذار باشیم، در دایرۀ مسئولیت اجتماعی ما قرار می گیرد، به نوعی که مراقبت از یکدیگر تبدیل به بخشی از مأموریت ما می شود.

وی تاکید کرد: پس همه با هم، در سال  جدید «انسانی مراقب و مسئول بودن» را تمرین می کنیم. سال نو فرصتی است تا تعهد و مسئولیت جدیدی را ایجاد و تمرین کنیم، بنابراین همه، در همه جا و در هر زمان مسؤلانه رفتار کنیم، تا جهان را جایی سلامت تر و مطمئن تر برای زیستن کنیم و مصداق آیۀ " وَلِکُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلِّیهَا فَاسْتَبِقُواْ الْخَیْرَاتِ أَیْنَ مَا تَکُونُواْ یَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمِیعًا إِنَّ اللّهَ عَلَی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ"(۱۴۸، سورۀ بقره) در نیکی کردن و همگرایی اجتماعی از هم پیشی بگیریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top