تاریخ انتشار: جمعه 1402/03/12 - 00:22
کد خبر: 472206

با همکاری روسیه برای ساخت نیروگاه هسته‌ای شناور اقدام می‌کنیم

 با همکاری روسیه برای ساخت نیروگاه هسته‌ای شناور اقدام می‌کنیم

«اگو سهریال»، مشاور وزیر انرژی اندونزی امروز پنجشنبه گفت که کشورش آماده است تا اجرای مشترک نیروگاه‌های هسته‌ای شناور با روسیه را آغاز کند تا اولین گام برای همکاری بعدی در ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «اگو سهریال»، مشاور وزیر انرژی اندونزی امروز پنجشنبه گفت که کشورش آماده است تا اجرای مشترک نیروگاه‌های هسته‌ای شناور با روسیه را آغاز کند تا اولین گام برای همکاری بعدی در ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای باشد.

وزیر انرژی اندونزی با بیان اینکه کشور مایل به همکاری با روسیه در زمینه هسته‌ای است، گفت: این همکاری باید با نیروگاه‌های اتمی سیار کوچک آغاز شود.

سهریل تاکید کرد: اندونزی همچنین در دراز مدت خواهان ساختن یک نیروگاه هسته‌ای کامل است، اما قبل از آن باید با روسیه کار کنیم تا مردم را متقاعد کنیم که این پروژه ایمن است.

وی افزود: من شخصا فکر می‌کنم که فناوری روسیه در این زمینه خوب است. روسیه قبلاً آن را بهبود بخشیده و مطمئن شده است که نیروگاه‌های انرژی هسته‌ای آن ایمن است.

این مقام اندونزیایی گفت که کشورش هم اکنون در حال برداشتن گام‌هایی در این راستا و ایجاد تغییرات در سطح قانونگذاری است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در تابستان سال ۲۰۲۲ به جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی، برای کار بر روی یک پروژه هسته‌ای در اندونزی پیشنهاد همکاری داده بود.

 لیودمیلا وروبیوا، سفیر روسیه در اندونزی در اکتبر ۲۰۲۲ میلادی اعلام کرد که روسیه آماده است تا یک نیروگاه هسته‌ای در  شهر نوسانتارا، پایتخت جدید اندونزی بسازد. سفیر روسیه همچنین گفت که کشورش دارای فناوری‌هایی برای ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای شناور است که به کشتی‌های بزرگ متصل می‌شوند تا آن‌ها را به هر نقطه بکشند، که موجب می‌شود در صورت وقوع بلایای طبیعی به آن‌ها بسیار مورد نیاز باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top