تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/01 - 21:30
کد خبر: 525636

وزارت کشور: به‌عنوان مجری انتخابات مشغول طی فرآیندها هستیم

وزارت کشور: به‌عنوان مجری انتخابات مشغول طی فرآیندها هستیم

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات است، کار را شروع کرده و فرآیندهای انتخابات را براساس جدول زمان‌بندی پیش می‌برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سومین جلسه ستاد انتخابات کشور به ریاست علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور، عصر امروز شنبه یکم دی‌ برگزار شد.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان این جلسه طی گفت‌وگویی درباره موضوعات مطرح‌شده در این جلسه اظهار داشت: در این جلسه نکاتی در خصوص انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مطرح شد؛ به جهت اینکه وزارت کشور مجری و متولی برگزاری این انتخابات است، از چند ماه گذشته فرآیند برگزاری انتخابات را آغاز کردیم.

وی افزود: از اولین کارهایی که انجام شد، مکاتبه با مجلس شورای اسلامی به جهت تعیین زمان انتخابات بود که براساس رویه معمول در تعامل با مجلس شورای اسلامی، زمان 30 خرداد 1404 به‌عنوان موعد برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات است، کار را شروع کرده و فرآیندهای انتخابات را براساس جدول زمان‌بندی پیش می‌برد.

دبیر ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: ما هم به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات هستیم، کار را شروع کردیم و فرآیند زمان‌بندی انتخابات در دستور کار قرار گرفت. موضوع زمان برگزاری انتخابات، ثبت‌نام، بررسی صلاحیت‌ها، اخذ سوء پیشینه توسط داوطلبان و ... در جدول زمان‌بندی قرار گرفت.

اسلامی تصریح کرد: به دلیل اینکه انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هم باید انجام شود، شورای نگهبان هم در فرآیند تعیین زمان‌بندی با مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور تعامل داشت و به جمع‌بندی که اشاره شد، رسیدیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ناظر انتخابات شوراها، مجلس شورای اسلامی است و 5 نفر از نمایندگان مجلس به‌عنوان هیأت مرکزی نظارت مشخص شدند که به زودی جلسه‌ای را با حضور این اعضا برگزار خواهیم کرد. یکی از نکاتی که باید در این جلسه مورد بررسی قرار بگیرد این است که اگر مجلس شورای اسلامی به‌دنبال این است زمان انتخابات را به تعویق بیاندازد، ما حتماً باید مطلع شویم.

دبیر ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: برای فردا درخواست جلسه‌ای با رئیس مجلس شورای اسلامی کردیم تا نکات مطرح شده، مورد بررسی قرار بگیرد.

انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، به صورت همزمان در 30 خرداد 1404 برگزار می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top