تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/01/20 - 15:46
کد خبر: 533630

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات

بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و آغاز دور جدید مذاکرات

ضمن اینکه مذاکرات پیش‌رو در شرایطی است که ملت مقاوم ایران، با تکیه بر هویت تاریخی و فرهنگی خود و با پیروی از رهبری حکیمانه و شجاعانه‌ی ولی فقیه، در برابر زیاده‌خواهی‌های متکبرانه و سیاست‌های خصمانه‌ی غربی‌ها خصوصاً آمریکا ایستادگی کرده است. این ایستادگی تنها یک مقاومت سیاسی نیست، بلکه بازتابی از اراده‌ی جمعی ملتی است که در طول تاریخ، بارها در مقابل ظلم و استعمار ایستاده و پیروز شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیستم فروردین‌ماه یادآور سال‌ها تلاش، مجاهدت و اراده آهنین و محکم فرزندان جوان حضرت روح الله در آفرینش حماسه‌ای باشکوه و عزت بخش ایران اسلامی بر پایه دانش بومی هسته‌ای است و در اذهان ملت رشید ایران اسلامی صحنه‌هایی شوق انگیز و افتخار آمیز از خودباوری ملی را رقم زده تا کلام گهربار «ما می توانیم» امام راحل در عرصه علم و فناوری محقق شود.

در آستانه دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای معتقدیم می‌بایست از تجربه چندین دور از مذاکرات، به بهترین نحو ممکن بهره ببریم. و این سفارش حکیمانه امیرمؤمنان علی علیه‌السلام در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه به امام حسن علیه‌السلام که فرمودند: «فرزندم! درست است که من به اندازه پیشینیان عمر نکرده‌ام اما در کردار آنها نظر افکندم و در اخبار آنان اندیشیدم و در آثارشان سیر کردم تا اینکه مانند یکی از آنان شدم بلکه گویا از اولین تا آخرین آنها را همراهی کرده و با آنان زیسته‌ام… برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن چرا که امور دنیا شبیه هم هستند و از کسانی نباش که اندرز و موعظه سودی به آنان نمی‌بخشد؛ مگر زمانی که به آزار و رنج برسد؛ که عاقل با آموختن و تربیت پند می‌پذیرد و چهارپایان، اندرز نمی‌پذیرند جز با زدن… و هواپرستی شریک نابینایی است»، را همه ما سرلوحه خود کنیم.

ضمن اینکه مذاکرات پیش‌رو در شرایطی است که ملت مقاوم ایران، با تکیه بر هویت تاریخی و فرهنگی خود و با پیروی از رهبری حکیمانه و شجاعانه‌ی ولی فقیه، در برابر زیاده‌خواهی‌های متکبرانه و سیاست‌های خصمانه‌ی غربی‌ها خصوصاً آمریکا ایستادگی کرده است. این ایستادگی تنها یک مقاومت سیاسی نیست، بلکه بازتابی از اراده‌ی جمعی ملتی است که در طول تاریخ، بارها در مقابل ظلم و استعمار ایستاده و پیروز شده است.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی معتقد است در شرایط کنونی و بلحاظ تاکتیکی مذاکرات غیر مستقیم در صورت مدیریت صحیح از سوی وزارت امور خارجه می‌تواند به عنوان درسی مجدد برای آنهایی باشد که فکر می کنند با این مذاکرات تحریم های ظالمانه برداشته می شود هر چند از نظر راهبردی، این مذاکرات با فردی که نه به توافقات دو طرفه و نه به تعهدات بین المللی هیچ پایبندی ندارد، به لغو تضمین شده تحریم‌ها نخواهد انجامید لذا دولتمردان و نمایندگان محترم مجلس در کنار مذاکراتی که آغاز می‌شود نباید به هیچ عنوان کشور را در مسیر پیشرفت معطل نمایند و ضرورت دارد با عزمی راسخ و همتی مضاعف و با تکیه بر توانایی های داخلی و همکاری با کشور های مختلف همسو در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تلاش نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top