کد خبر: 192908

پیشنهادی برای دانشجویان و پژوهشگران؛

با «زوترو» تمام مقالات خود را آنلاین مدیریت کنید +دانلود و آموزش

با پایگاه های اینترنتی همچون ساینس دایرکت، نور مگ، گوگل بوک، آمازون، ویکیپیدیا، و ... هم خوانی دارد و میتواند اطلاعات موجود در این سایتها را به صورت مدخلهای مرجع شناسی استخراج کند. متن کامل مقاله ها را جستوجو و نمایه سازی میکند به نحوی که بعداً میتوان به سادگی آنها را فراخوانی کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: شاید امروزه شناسایی منابع، جمع آوری اطلاعات و ذخیره سازی به شیوهای که امکان بازیابی و استفاده از آنها به آسانی امکـان پـذیر باشد، یکی از مسائل بسیار مهم برای محققین در فرآیند تحقیق به شمار برود.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروزه با توجه به افزایش حجم اطلاعـات الکترونیکـی و کاربرد روزافزون اینترنت در انجام عملیات تحقیق، روشهای سنتی جمع آوری و ذخیره سازی اطلاعات ناکارآمـد شـده انـد. از ایـن رو، برای رفع این مشکل، نرم افزارهای ویژهای ساخته شده اند که انجام این امر را بسیار آسان کرده است، که یکی از آنها زوترو است.

یکی از مهمترین ویژگیهای برنامه ی کاربردی «زوترو» توجه خاص سازندگان این برنامه به نیازهای کاربران برای انجام پژوهشهـای علمـی است؛ و این عامل باعث شده که هم اکنون زوترو به رقیبی قدرتمند برای نرم افزارهای مدیریت منابع علمی تبدیل گردد، به طـوری کـه زوترو در مدت کوتاهی توانسته است بسیاری از استادان، پژوهشگران، دانشگاهها و مراکز پژوهشی را به خود جلب کنـد.

زوتـرو توانـایی انجام  همه فعالیتهای نرم افزارهای حرفهای مدیریت اطلاعات را دارد و افزون بر آن مزیتهای دیگری هم دارد کـه آن را در رقابـت بـا سایر نرم افزارهای مشابه متمایز ساخته است.

زوترو یکی از افزونه های مرورگر فایرفاکس است که به کمک آن میتوان به مدیریت مراجع و منابع علمی پرداخت و آنها را به سادگی نمایه کرد. همچنین از زوترو میتوان برای طبقه بندی و نظم دادن به یافته های علمی-تحقیقی در سطح وسیع استفاده کرد. با استفاده از زوترو میتوان مراجع تحقیق خود را به روی وب منتقل کرد و از آنها در هر زمان و مکان و کامپیوتری استفاده و حتـی آنهـا را بـا دیگران به اشتراک گذاشت.

برخی از این ویژگیهای نرم افزار زوترو به شرح زیر است:

[1] رایگان بودن.
[2] متن کامل مقاله ها را جستوجو و نمایه سازی میکند به نحوی که بعداً میتوان به سادگی آنها را فراخوانی کرد.
[3] هر مدخل را با کلیدواژه هایی مشخص میکند و با پیوستهایی همراه میکند میتوان بر آنها یادداشت گذاشت.
[4] با نرم افزار واژه پرداز مایکروسافت آفیس هم خوانی داشته و برای آن افزونه دارد.

[5] با پایگاه های اینترنتی همچون ساینس دایرکت، نور مگ، گوگل بوک، آمازون، ویکیپیدیا، و ... هم خوانی دارد و میتواند اطلاعات موجود در این سایتها را به صورت مدخلهای مرجع شناسی استخراج کند.
[6] با سرچ گوگل هم خوانی زیادی دارد، به نحوی که میتوان اطلاعات کتاب شناختی  همه موارد یافته شده و حتی فایلهای ضمیمه ٔهمه موارد پیدا شده را در زوترو ضبط کرد.
[7] با تنظیم و ساختن اکانت در وبسایت زوترو، میتوان کل منابع را به صورت یک پایگاه در ثبت و به این ترتیب میتوان از منزل، کتابخانه، محل کار یا هر جای دیگر به کتابخانه خود دسترسی داشت.
[8] زوترو یک برنامه مستقل از محیط است. زوترو را میتوان با هر سیستم عاملی بدون تغییر در آن استفاده کرد.
[9] تنظیم مقالات بر اساس قالبهای متعارف مجلات معتبر بینالمللی و دارا بودن بیش از 1200 قالب استاندارد نگارش مقاله در مجلات علمی دنیا و امکان افزایش و شخصی سازی آنها.

به هر حال این افزونه یک نرم افزار مناسب برای دانشجویان و پژوهشگرانی است که با مقالات و منابع اصلی سروکار زیادی دارند.

** آموزش کامل نصب نرم افزار از اینجـــا

** دانلود افزونه از اینجــا

مرتبط ها