کد خبر: 193431

80 درصد کمک مردم در جیب یک اپراتور!

سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به تبلیغات یکی از اپراتورهای تلفن همراه برای کمک به باشگاه‌های لیگ برتری گفت: این اپراتور ۸۰ درصد کمک‌های مردم را برای خود بر می دارد و کمکی به باشگاه نمی کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به تبلیغات یکی از اپراتورهای تلفن همراه برای کمک به باشگاه‌های لیگ برتری گفت: این اپراتور ۸۰ درصد کمک‌های مردم را برای خود بر می دارد و کمکی به باشگاه نمی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، بهرام افشارزاده پس از بازگشت استقلال به صدر جدول لیگ برتر گفت: این نتیجه خوب و صدرنشینی را به همه هوادارانی که روز گذشته به ورزشگاه آمدند و از استقلال حمایت کردند تبریک می گویم. هواداران استقلال روز گذشته بازیگر نقش اول برد تیم بودند و امیدوارم در ادامه لیگ با حضور خود مسیر موفقیت استقلال را هموار کنند.

وی ادامه داد: از حضور فرهاد مجیدی عزیز در ورزشگاه نیز بسیار تشکر می کنم. وجود چنین پیشکسوتانی برای هر تیمی ضروری است و خوشحال هستم که این پیشکسوتان در بزنگاه ها به استقلال کمک می کنند.

سرپرست باشگاه استقلال درباره عملکرد روز گذشته تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: بحث فنی را مسئولان فنی باید انجام دهند اما من به عنوان یک ورزشی از تیم استقلال راضی هستم و به آقای مظلومی و تمامی کادر فنی، بازیکنان، کادر پزشکی و کادر تدارکات خسته نباشید می گویم که همدل برای موفقیت تیم تلاش می کنند. همچنین جوانگرایی که دیروز در ترکیب استقلال دیدیم و از ابتدای فصل در تیم ما رخ داده است بسیار جای تحسین دارد و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.

افشارزاده درباره وضعیت سامانه ۸۰۱۰ ایرانسل و ارتباط آن با باشگاه استقلال گفت: این سامانه که توسط اپراتور ایرانسل ایجاد شده است مورد تایید این باشگاه نیست و در تمام بازی‌های لیگ در حال تبلیغ ارسال پیامک به شماره ۸۰۱۰ است متاسفانه با شعار حمایت از فوتبال و باشگاه‌ها فعالیت می کند، ولیکن در حدود ۸۰ درصد از درآمد حاصل از پیامک هواداران که متعلق به باشگاه‌ها است و هواداران جهت کمک و حمایت به ورزش پرداخت می‌کنند و مبلغ قابل توجهی است توسط خود اپراتور ایرانسل برداشته می شود.

وی در ادامه انتقادات خود اضافه کرد: الباقی دیگر از درآمدهای آن نیز به حساب شرکت مبنا واریز می شود که این شرکت نیز از شرکت‌های نزدیک به ایرانسل است و مدیران آن با مدیران ایرانسل نسبت فامیلی دارند! و با کمال تاسف باشگاه ها از این حقوق قانونی خود بهره لازم را ندارند.

سرپرست باشگاه استقلال تاکید کرد: همچنین پول تبلیغات محیطی این سامانه نیز به حساب شرکت ایران نوین واریز می شود که از این شرکت نیز پولی به حساب باشگاه ها واریز نشده است و همچنان موضوعات مختلف قرارداد این شرکت باقی است.

افشارزاده در ادامه اضافه کرد: طی یک سال و شش ماه گذشته تمامی ۸۰ درصد درآمد پیامک هواداران به حساب ایرانسل واریز شده است و سایر باشگاه های لیگ برتر از جمله باشگاه استقلال که این روزها برای حل مشکلات متعدد خود نیازمند حمایت است از حقوق قاونی خود محروم مانده است، لذا از مدیرعامل و مسئولین محترم این اپراتور درخواست می کنیم تا برای جلوگیری از تضعیع حق هواداران این باشگاه بزرگ و پر طرفدار اقدام کنند و جلوی این سامانه گرفته شود و مبالغ دریافتی از پیامک هوادران که جهت حمایت باشگاه های لیگ برتر ارسال نموده اند را به باشگاه ها در اسرع وقت پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد: تنها سامانه هواداری رسمی و مورد تایید این باشگاه ۳۰۹۰ اپراتور همراه اول می باشد که در این سامانه سهم باشگاه ها از پیامک های هواداری بصورت کامل پرداخت میگردد.

مرتبط ها