کد خبر: 255941

انتقالی غیرقانونی فرزند یکی از مسئولین سیستان و بلوچستان به مشهد؛

ردپای ژن خوب در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان +سند

اخیرا اسنادی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر قبولی خارج از چارچوب قانونی فرزند یکی از مسئولین استانی در دانشگاه و همچنین استفاده‌ی خارج از عرف و چارچوب آئین‌نامه از امکانات دانشجوی میهمان وی منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چندی است چالش عدالت طلبی در گوشه گوشه‌های کشور به چشم می‌خورد؛ مردمی که طبیعتا خواستار شفافیت در حوزه‌ی عدالت هستند که این موضوع به تمام بخش‌های مدیریتی کشور از جمله آموزش عالی مربوط می‌شود.

اخیرا اسنادی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر قبولی خارج از چارچوب قانونی فرزند یکی از مسئولین استانی در دانشگاه و همچنین استفاده‌ی خارج از عرف و چارچوب آئین‌نامه از امکانات دانشجوی میهمان وی منتشر شده است.

بحث «ژن خوب» که ابتدا از سوی فرزند محمدرضا عارف مطرح شد، به سرعت در موج رسانه‌ای حاکم بر کشور اوج گرفت و اتفاقا واکنش‌های منفی افکار عمومی را در بر داشت. مردمی که به دنبال عدالت در تمام بخش‌های کشور هستند و یکی از آن بخش‌ها، آموزش عالی، معیار سنجش دانشجویان و همچنین ادامه تحصیل در دانشگاه است.

تقاضای بالای مردم و همچنین رقابت بر سر برخی از صندلی‌های دانشگاه اصلی‌ترین معیار برای محک عدالت آموزشی موجود در کشور است؛ فارغ از موفقیت یا عدم موفقیت معیار سنجش کنونی اما گزیرهای ریز و درشت از همین قانون هم می‌تواند زمینه‌های نقض عدالت را به صورت گسترده‌تر و همچنین ظهور و بروز نارضایتی‌های عمومی را در پی داشته باشد.

ماجرا چیست؟
طبق اسناد منتشر شده در کانال تلگرامی «کانال خبری پزشکان»، خانم "ز.ص" فرزند آقای "ر.ص" که از مسئولین استانی سیستان و بلوچستان است، به صورتی خارج از قانون و احتمالا با سفارش از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به سمت یکسال، میهمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است.

بررسی این اسناد نشان می‌دهد که ژن خوب این خانم دکتر حتی در قبولی وی نیز تاثیر داشته و پذیرشش در همان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز طبق آئین‌نامه خلاف بوده است و احتمال این می‌رود که ان زمان نیز با سفارش در این دانشگاه قبول شده است.

براساس آیین نامه نقل و انتقالات دستیاران، انتقال پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم ممنوع بوده و حتی هرگونه انتقال برای واجدین شرایط به صورت قانونی نیز طی ماه‌های ابتدایی دوره دستیاری امکانپذیر نیست.

نامه انتقالی از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به علوم پزشکی مشهد

این در حالی است که در دفترچه پذیرش آزمون دستیاری امسال اصلا رشته رادیولوژی در سهمیه منطقه محروم سیستان و بلوچستان وجود نداشته، و پذیرش خانم ز.ص در رشته رادیولوژی سهمیه‌ی منطقه محروم، به صورت سفارشی و با تایید وزارت بهداشت انجام شده است.

قبولی به عنوان مناطق محروم در رشته‌ای مناطق محروم ندارد!

در روزهایی که موج اعتراضات اجتماعی به معیشت و عدم توزیع مناسب عدالت اجتماعی شکل گرفته و مطالبات مردمی بر روی ابهامات موجود در شفاف‌سازی‌ها فوکوس کرده است، بد نیست مسئولین نیم‌نگاهی هم به حال نارسایی‌های اینچنینی داشته باشند تا شکاف‌های عمیق‌تری به وجود نیاید.

«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این گزارش را بر اساس اسناد منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی منتشر نموده و بر اساس اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ای، آماده انتشار هرگونه جوابیه از سوی مسئولین وزارت بهداشت و دانشگاه‌های مذکور خواهد بود.

همچنین لازم به ذکر است که اسامی فوق‌الذکر در رسانه‌های اجتماعی به طور کامل منتشر شده اما «خبرنامه دانشجویان ایران» به منظور حفظ اخلاق، از انتشار کامل آنها خودداری نموده است.

مرتبط ها