کد خبر: 364761

همه چیز درباره سه آزمون دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی؛

پایان استرس بزرگ «می‌شود» یا «نمی‌شود» کنکور ۹۹ +اینفوگرافیک

کنکور کارشناسی ارشد نیز بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش، از ۲ روز به ۳ روز افزایش یافت، بر این اساس روزهای برگزاری آزمون از پنجشنبه ۱۶ مرداد تا شنبه ۱۸ مرداد ۹۹ است. همچنین آزمون رشته‌های امتحانی شناور (رشته‌های امتحانی دوم) از عصر روز پنجشنبه ۱۶ مرداد به صبح شنبه ۱۸ مرداد ۹۹ منتقل شد.

به گزارش خبرنگار صنفی- آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرانجام و پس از رفت و آمدهای بسیار تکلیف برگزاری سه آزمون پرداوطلب کشور مشخص شد تا حدس و گمان های به پایان برسد.

آزمون دکتری هفته آینده
توزیع کارت شرکت در آزمون دکتری (Ph.D) سال ۱۳۹۹ به صورت اینترنتی از روز دوشنبه ۶ مرداد آغاز می شود. این آزمون در روز پنجشنبه ۹ مرداد برگزار می شود.  داوطلبان آزمون دکتری (Ph.D) سال ۱۳۹۹ می توانند از روز دوشنبه ۶ مرداد ۹۹ کارت ورود به جلسه آزمون خود را با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org دریافت کنند.

کارشناسی ارشد سه روزه شد
کنکور کارشناسی ارشد نیز بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش،  از ۲ روز به ۳ روز افزایش یافت، بر این اساس روزهای برگزاری آزمون از پنجشنبه ۱۶ مرداد تا شنبه ۱۸ مرداد ۹۹ است. همچنین آزمون رشته‌های امتحانی شناور (رشته‌های امتحانی دوم) از عصر روز پنجشنبه ۱۶ مرداد به صبح شنبه ۱۸ مرداد ۹۹ منتقل شد.

کنکور سراسری در چهار روز
به نوشته سایت سنجش، بر اساس برنامه زمانی برای هر یک از گروههای آزمایشی آزمون سراسری سال 1399 به شرح جدول ذیل، از داوطلبان تقاضا می‌شود با توجه به زمان اعلام شده و هم چنین سایر جزئیات و اطلاعاتی که در اطلاعیه پرینت کارت شرکت در آزمون که در تاریخ 99/05/20 در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر می‌گردد در جلسه آزمون شرکت نمایند. گفتنی است تعداد یک میلیون و ۳۹۱ هزار و ۵۲۴ نفر کنکور سراسری ۹۹ ثبت نام کرده‌اند و به این ترتیب کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مرداد و اول شهریورماه ۹۹ برگزار می‌شود.

دستورالعمل بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی و الزامات بهداشتی

جالب است بدانید برای آزمون های پیش رو ۱۷ آیتم بهداشتی برای داوطلبان اعلام شده است.

۱. زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.

۲. برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول نکنید.

۳. از تردد بی مورد در محل آزمون جداً خودداری کنید.

۴. هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ کنید.

۵. همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی است.

۶. حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و ... معذور هستند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.

۷. به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.

۸. در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جداً خودداری کنید.

۹. برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.

۱۰. از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جداً خودداری کنید.

۱۱. هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده کنید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.

۱۲. در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت کنید.

۱۳. در پایان آزمون تا زمان اعلام خروج از سالن توسط عوامل اجرایی همچنان بر صندلی خود مستقر باشید.

۱۴. به پیام هایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و در جلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.

۱۵. لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن به همراه داشته باشید. تاکید می شود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.

۱۶. پاک کردن و ضدعفونی کردن دست بعد از درج اثر انگشت در پاسخنامه با پدالکلی (که توسط حوزه امتحانی به شما تحویل می‌شود) حتما انجام شود.

۱۷. سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و... خودداری کرده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.

مرتبط ها