کد خبر: 379683

دستگاه پایش سلامت در دانشگاه فردوسی مشهد طراحی شد

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دستگاه پایش سلامت با هدف کنترل علائم حیاتی بیمار از راه دور و با قابلیت ارسال اطلاعات بیمار به پزشک و اعضای خانواده وی طراحی و ساخته شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، محمد الله بخش، مدیرعامل شرکت طراحان زندگی هوشمند سرو، یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به طراحی و ساخت دستگاه پایش سلامت اشاره کرد و گفت: اصل این پروژه سبک زندگی هوشمند است که شامل سلامت هوشمند هم می‌شود، به طوری که مخاطب هم سلامت خود را حفظ کند و هم به محیط آسیب نزند و از تسهیلاتی که تکنولوژِ در اختیار فرد قرار می‌دهد، استفاده کند.

الله بخش با بیان اینکه اولین پروژه با این دیدگاه، دستگاه پایش سلامت بود، افزود: این دستگاه سلامت افراد را از راه دور  پایش می‌کند و از طرف دیگر در شرایط شیوع کرونا که بسیاری از مردم به پزشک دسترسی ندارند یا امکان نزدیک شدن به بیمار وجود ندارد، پزشک و اعضای خانواده بیمار بتوانند شاخص‌های سلامتی و علائم حیاتی وی را بررسی کنند.

دستگاه پایش سلامت با قابلیت ارسال اطلاعات بیمار به پزشک معالج در دانشگاه فردوسی مشهد طراحی شد

این پژوهشگر دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: دستگاه پایش سلامت می‌تواند علائم اولیه بیمار را رصد کند و علاوه بر اعلام این علائم روی صفحه نمایش، اطلاعات را به یک وب سایت ارسال می‌کند.

وی توضیح داد: در این وب سایت، صفحه‌ها و داشبورد‌هایی برای کاربران اعم از پزشک معالج و اعضای خانواده درنظر گرفته شده است. در واقع اطلاعات بیمار از طریق این داشبورد‌ها در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

الله بخش با بیان اینکه مراحل تجاری سازی این دستگاه در حال اتمام است، افزود: مشابه این دستگاه در کشورمان وجود دارد، اما قابلیت اشتراک گذاری اطلاعات در وب سایت و استفاده کاربران دیگر را ندارد. این دستگاه قابل حمل است و عمر باتری آن را بهینه کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: مزیت مهم این دستگاه نسبت به نمونه‌های خارجی این است که اطلاعات بیماران داخل کشور نگهداری می‌شود و در صورت تحریم، اطلاعات جمع آوری شده این دستگاه، از دسترس خارج نمی‌شود.

مرتبط ها