کد خبر: 554687

اوضاع وخیم سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی +جدول؛

اسرائیل تا دو هفته دیگر می‌تواند بجنگد!

اندیشکده‌ای معتبر از بحرانی بی‌سابقه در سامانه‌های پدافندی اسرائیل خبر می‌دهد؛ جایی که مصرف گسترده موشک‌های رهگیر، ذخایر حیاتی را به‌شدت کاهش داده و توان دفاعی این رژیم را در آستانه فروپاشی طی روزهای آینده قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اندیشکده خدمات سلطنتی بریتانیا (قدیمی‌ترین اندیشکده نظامی جهان)، سامانه‌های پدافندی اسرائیل شامل پیکان ۲ و ۳، فلاخن داوود و تاد تحت شدیدترین فشار ممکن قرار دارند.

سامانه پیکان ۲ و ۳ از ۱۵۰ فروند موجودی خود، ۱۲۲ فروند را به کار بردند که به معنی مصرف ۸۱ درصدی ذخایر است. فلاخن داوود نیز با شلیک ۱۳۵ فروند از ۲۵۰ موجودی، به ۵۴ درصد کاهش موجودی رسیده است. سامانه آمریکایی تاد نیز ۲۲ فروند از ۴۸ فروند را مصرف کرده که به معنی مصرف حدود نیمی از موجودی است.

سامانه‌های پیکان نیز تنها ۳ روز موجودی دارد. سامانه دیگر تاد است که به دلیل تعداد کم سکوهای عملیاتی و تعداد کم دارایی، قابلیت دفاع در بلند مدت را ندارد. بنابراین، مهمترین سپر دفاعی باقی مانده‌ی اسرائیل برای مقابله با موشک‌های ایران، فلاخن داوود است که به گزارش این اندیشکده، نهایتا تا ۱۳ روز موجودی دارد. این آمارها نشان از بحرانی قریب الوقوع در سپر دفاعی اسرائیل دارد که بدون تأمین فوری مهمات، طی کمتر از دو هفته آینده از کار خواهد افتاد.

مرتبط ها