تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/17 - 19:10
کد خبر: 557755

تداوم نقض آتش‌بس در لبنان؛

بمباران ضاحیه بیروت با هماهنگی آمریکا

بمباران ضاحیه بیروت با هماهنگی آمریکا

رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مداوم آتش‌بس لحظاتی پیش ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رژیم صهیونیستی در تداوم نقض گسترده توافق آتش‌بس، لحظاتی پیش ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کرد.

۲ شهید و ۱۱ زخمی در حمله به ضاحیه

خبرگزاری لبنان از شهادت دو نفر و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر در جریان حمله به ضاحیه بیروت خبر داد.

اطلاع آمریکا از حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت

کانال ۱۵ رژیم صهیونیستی گزارش داد: مقامات اسرائیل قبل حمله به ضاحیه جنوبی بیروت واشنگتن را از قصد خود مطلع کرده بود.

در همین حال رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت مدعی شد: ایالات متحده پیش از این در جریان حمله به بیروت قرار گرفت، این حمله با هماهنگی سیاسی-امنیتی حساسی انجام شد. در این مرحله، ارزیابی این است که از ایران انتظار نمی‌رود به طور مستقیم به این حمله واکنش نشان دهد، حداقل در کوتاه‌مدت.

نتانیاهو: به ضاحیه جنوبی بیروت حمله کردیم

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تایید حمله ضاحیه مدعی شد: اجازه نمی دهیم که حزب الله ما را هدف قرار دهد و بر این اساس عمل خواهیم کرد.

رژیم صهیونیستی مدعی هدف قرار دادن اتاق عملیات حزب الله در ضاحیه شد

منابع صهیونیستی مدعی شدند که نیروی هوایی این رژیم اتاق عملیات را در ضاحیه جنوبی بیروت هدف قرار داده است.

برخی منابع عبری مدعی هدف قرار دادن اتاق عملیات حزب الله شده و رادیو ارتش صهیونیستی نیز به نقل از منابع نظامی ادعا کرده که در این حمله یک هدف بسیار مهم مورد حمله قرار گرفته است.

دستور نتانیاهو و کاتز برای حمله به ضاحیه

هم‌زمان با این حمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند: بر اساس دستور بنیامین نتانیاهو و یسرائیل کاتز، درحال‌حاضر مقر حزب‌الله در منطقه ضاحیه بیروت هدف ارتش اسرائیل قرار گرفته است. این اقدام در پاسخ به شلیک حزب‌الله به سمت خاک اسرائیل است.

منطقه تحویطه الغدیر هدف قرار گرفت

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که اسرائیل منطقه تحویطه الغدیر در ضاحیه بیروت را هدف قرار داده است.

این در حالی است که رسانه های اسرائیلی گزارش دادند که در این حمله آپارتمانی در منطقه المریج در ضاحیه با سه موشک هدف قرار گرفته است.

نقاط مهمی را ضاحیه هدف قرار دادیم

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع نظامی مدعی شد: هدف مهمی را نیروی هوایی در ضاحیه جنوبی مورد حمله قرار داده است.

شبکه اسکای نیوز عربی نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که هدف حمله در ضاحیه بیروت، یک مقر فرماندهی حزب‌الله بوده است و نه یک عضو یا فرمانده مشخص این سازمان.

هچنین دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست ‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد ارتش این رژیم به دستور نتانیاهو و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ به ضاحیه جنوبی بیروت حمله کرده است.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که گزارش‌هایی درباره حملات هوایی ارتش رژیم اشغالگر به ضاحیه جنوبی لبنان منتشر شده است.

این حمله در حالی صورت گرفته که ترامپ ادعا می‌کرد اجازه حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت را نخواهد داد.

رژیم اشغالگر از آغاز آتش‌بس در لبنان، بی‌اعتنا به این توافق هر روزه آن را نقض می‌کند و تاکنون هزاران نفر طی آن شهید و مجروح شدند.

منابع لبنانی اعلام کردند رژیم صهیونیستی منطقه «تحویطة الغدیر» در بیروت را با سه موشک هدف قرار داده است.

تصاویری از حمله به ضاحیه بیروت

هشدار تخلیه شهر صور

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی به ساکنان شهر صور و اردوگاه‌ها و محله‌های اطراف آن در جنوب لبنان هشدار داد فورا محل سکونت خود را ترک کنند و در شمال رود الزهرانی مستقر شوند.

شلیک موشک به سمت جنگنده‌های اسرائیلی

رسانه های لبنان گزارش دادند که یک موشک زمین به هوا در آسمان استان النبطیه به سمت جنگنده های اسرائیلی شلیک شده است.

حزب الله شلیک موشک به جنگنده‌های اسرائیلی را تأیید کرد

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که با یک موشک زمین به هوا، یکی از پرنده‌های متجاوز دشمن اسرائیلی را هدف گیری کرده است. این جنبش همچنین اعلام کرد که با سه ریزپرنده منحصر به فرد، چادرهای نظامیان صهیونیست را در نزدیکی روستای الشقیف در جنوب لبنان هدف قرار داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی و اسلامی در امان چه گذشت؟
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top