کد خبر: 563310

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی؛

امکان ساخت و تکمیل ۱۳۹ پروژه در سطح استان با طرح نشان‌دار کردن مالیات فراهم شد‌

مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی گفت: در سال‌جاری، ساخت و تکمیل ۱۳۹ پروژه در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۱۹ هزار میلیارد ریال از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات با مشارکت مودیان فراهم شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از رسانه مالیاتی ایران، جعفر احسانی‌مهر مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی با بیان اینکه در سال‌جاری، ساخت و تکمیل 139 پروژه در سطح استان مشمول اعتباری بیش از 19 هزار و 880 میلیارد ریال از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات شده است، گفت: تعداد 139پروژه مشمول مالیات نشاندار خراسان رضوی در 9 حوزه قرار گرفته اند که امور "سلامت و رفاه اجتماعی" با  18 پروژه، بیشترین اعتبار مشمول مالیات نشان‌دار را با مبلغی افزون بر 6 هزار و 477 میلیارد ریال معادل 32 درصد کل اعتبار به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: یکی از طرح های حوزه سلامت و رفاه اجتماعی، "احداث بیمارستان 540 تختخوابی شمال شرق مشهد" است که بیشترین اعتبار مشمول مالیات نشان‌دار استان را با مبلغی 4 هزار 970 میلیارد ریال (حدود 25 درصد از کل اعتبار مشمول مالیات نشان‌دار استان) به خود اختصاص داده است.

احسانی‌مهر افزود: پروژه‌های طرح نشان‌دار کردن مالیات در سال‌جاری در 9 حوزه شامل منابع آب، کشاورزی و محیط زیست؛ صنعت، معدن، بازرگانی و ارتباطات؛ آموزش عالی، تحقیقات و فناوری؛ حمل و نقل و عمران شهری و روستایی؛ سلامت و رفاه اجتماعی؛ عمومی، قضایی، دفاعی و امنیتی؛ امور فرهنگی، ورزشی و گردشگری؛ آموزش و پرورش عمومی و فنی حرفه ای و انرژی در نظر شده اند.

مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت شفاف‌سازی محل هزینه کرد مالیات‌های پرداختی توسط مودیان در قالب فرم " تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم"، گفت: مودیان مالیاتی می‌توانند با شرکت در طرح "نشان دار کردن مالیات" محل هزینه کرد مالیات خود را انتخاب کنند و به پروژه‌های اولویت‌دار تخصیص دهند.

احسانی مهر خاطرنشان کرد: در سال 1404 با مشارکت مودیان 41 پروژه از طریق نشان‌دار کردن مالیات در استان خراسان رضوی با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال تامین مالی شد.

مرتبط ها