تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/16 - 16:47
کد خبر: 563393

مدیرکل امور مالیاتی استان قم؛

امکان انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات برای ۲۱ پروژه اولویت‌دار استان فراهم شد

 امکان انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات برای ۲۱ پروژه اولویت‌دار استان فراهم شد

مدیرکل امور مالیاتی استان قم، از فراهم شدن امکان انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات برای ۲۱ پروژه استان از سوی مودیان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات» در سال‌جاری خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از رسانه مالیاتی ایران، محمد رضایی مدیرکل امور مالیاتی استان قم با اشاره به اهمیت مشارکت مودیان مالیاتی در توسعه و آبادانی استان اظهار داشت: مودیان قم می‌توانند با مشارکت در طرح نشان دار کردن مالیات، محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان ۲۱ پروژه اولویت‌دار و حائز اهمیت استان انتخاب کرده و در تکمیل و اجرای این طرح‌ها سهیم باشند.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت مودیان مالیاتی در توسعه و آبادانی استان اظهار داشت: مشمولان تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم در هنگام تکملیل فرم مزبور، می‌توانند از طریق طرح «نشان‌دار کردن مالیات»، محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان ۲۱ پروژه اولویت‌دار و حائز اهمیت استان انتخاب کرده و در تکمیل و اجرای این طرح‌ها مشارکت کنند.

محمد رضایی افزود: در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات»، مودیان مالیاتی می‌توانند با انتخاب پروژه موردنظر خود، زمینه هدایت مالیات پرداختی به سمت طرح‌های عمرانی و زیرساختی مورد نیاز استان را فراهم کنند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قم با تاکید بر نقش مالیات در توسعه زیرساخت‌های استان گفت: این طرح فرصتی ارزشمند برای مشارکت مستقیم فعالان اقتصادی در پیشرفت قم است و می‌تواند زمینه‌ساز همراهی بیشتر مودیان در اجرای پروژه‌های موردنیاز و اولویت‌دار استان باشد.

وی افزود: بهسازی محور قدیم قم ـ تهران، تکمیل پروژه «دانشکده حقوق قم»، تکمیل مدرسه راستی و احداث خانه بهداشت طغرود از جمله پروژه‌های قابل انتخاب در استان قم است.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: نشان‌دار کردن مالیات، فرصتی برای مشارکت مستقیم فعالان اقتصادی در توسعه و آبادانی استان است؛ به‌گونه‌ای که مالیات پرداختی آنان می‌تواند در مسیر تکمیل پروژه‌های موردنیاز استان قم به کار گرفته شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
تنگه هرمز نه‌تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
ترامپ باز هم مدعی پیروزی در جنگ با ایران شد
امکان تحصیل بدون آزمون مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top