تاریخ : 1393,سه شنبه 19 اسفند17:44
کد خبر : 160604 - سرویس خبری : صنفی آموزشی

کدام دانشگاه‌ها به «راهیان نور» رفتند؛

بازدید دانشجویان دانشگاه‌های تهران از مناطق عملیاتی جنوب کشور +عکس

از جمله دانشگاه‌هایی که دانشجو به اردوهای راهیان نور می‌فرستد می‌توان به دانشگاه تهران، دانشگاه شاهد، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهرستان‌ها، واحدهای دانشگاه‌های آزاد و پیام‌نور در سراسر کشور و... اشاره نمود.

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران از مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان دانشگاه های استان تهران به همت ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران در قالب ستاد شهید علیرضا موحد دانش و ستاد شهید صیاد شیرازی با کاروان های راهیان نور از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس بازدید نمودند .

گفتنی است که 12 هزار نفر در ستادهای راهیان نور کشور ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 8 هزار نفر دانشجو هستند و از دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

از جمله دانشگاه‌هایی که دانشجو به اردوهای راهیان نور می‌فرستد می‌توان به دانشگاه تهران، دانشگاه شاهد، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهرستان‌ها، واحدهای دانشگاه‌های آزاد و پیام‌نور در سراسر کشور و... اشاره نمود.

دانشجویان با شعار «همگام با مقاومت و بیداری اسلامی/ لبیک یا رسول الله (ص)» ضمن بازدید مناطق جنگی از راویان هشت سال جنگ تحمیلی روایت حماسه، مقاومت، ایثار و شهادت رزمندگان دفاع مقدس را شنیدند.

کاروان دانشجویی دانشگاه تهران با طرفیت 700 نفر در 13 اسفند، کاروان دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با ظرفیت 200 نفر د ر 18 اسفندماه، کاروان دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با ظرفیت 200 نفر در 18 اسفندماه و کاروان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ظرفیت 150 نفر در 21 اسفندماه و کاروان دانشجویی دانشگاه شاهد نیز با ظرفیتی بالغ بر 1000 نفر در دو مقطع 14 و 20 اسفند ماه در دو بخش مجزای خواهران و برادران به مناطق عملیاتی جهت بازدید از آن اعزام می‌شوند.

در ادامه، تصاویر ارسالی توسط خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از بخشی از ستاد راهیان نور شهید موحد دانش را می‌بینید:


کد خبرنگار : 17