تاریخ : 1394,یکشنبه 24 آبان18:40
کد خبر : 185109 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

امیرحسین قاضی‌زاده در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»:

تلاش جبهه پایداری این است که در چارچوب وحدت باشد

دوستان ما تا به امروز در چارچوب یکی از اضلاع که همان جبهه پیروان خط امام رهبری بوده است تعریف می شدند، اگر می خواهند خودشان را از جبهه پیروان خط امام و رهبری جدا کنند و جریان جدیدی را معرفی کنند، بحث دیگری است که مربوط به جبهه می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: قاضی‌زاده هاشمی گفت: 

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، سخنگوی سابق جبهه پایداری با حضور در غرفه این پایگاه خبری در نمایشگاه مطبوعات، به سوالاتی درباره جبهه پایداری و انتخابات پیش روی مجلس پاسخ داد.

مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید:

 ·         اوضاع جبهه پایداری را در انتخابات آینده چگونه پیش بینی می کنید؟

قاضی زاده: جبهه پایداری به عنوان یک جریان سیاسی که حرف برای گفتن دارد، حتما حضور فعالی در انتخابات خواهد داشت.

·         با ائتلاف یا بدون ائتلاف؟

قاضی زاده: تلاشش این است که در چارچوب وحدت باشد.

·         حتی با جریان لاریجانی و رهروان؟

قاضی زاده: حالا هنوز تعیین نکرده که با چه کسی هست و با چه کسی نیست؛ در چارچوب اضلاع اصولگرایی کار را پیش می‌برد؛ دوستان ما تا به امروز در چارچوب یکی از اضلاع که همان جبهه پیروان خط امام رهبری بوده است تعریف می شدند، اگر می خواهند خودشان را از جبهه پیروان خط امام و رهبری جدا کنند و جریان جدیدی را معرفی کنند، بحث دیگری است که مربوط به جبهه می‌شود.

·         در سال های اخیر شاهد این بودیم که هر کسی می آید خودش را اصولگرا می داند

قاضی زاده: بله

·         یعنی یک طیف وسیعی از جریان اصولگرایی وجود دارد؛ آیا طیف‌های جوان تر دوست ندارند که یک باز تعریفی از این جریان صورت بگیرد؟ ممیزی صورت بگیرد و شناخته تو شود این جریان؟

قاضی زاده: گفتمان اصولگرایی یک گفتمان مصرف شده است، شاید معنی حرف شما این باشد که گفتمان جدید باید ایجاد کنیم که این حرف درستی است.

·         نظر شخص شما و جببه پایداری درباره آقای احمدی نژاد با توجه به اینکه تقریبا دو سال از عمر دولت فعلی می‌گذرد چیست؟

قاضی زاده: بنده سعی می کنم در رابطه با اشخاص اظهار نظر نکنم چون اشخاص نقاط قوت و ضعف دارند؛ نقاط قوتشان قابل ستایش و نقاط ضعفشان قابل انتقاد است. تمام شخصیت هایی که حوزه اصولگرایی را اداره می کنند یا جزو طوایف مختلف آن هستند، شامل این موضوع هستند. نمی‌شود آن را صفر و صدی کرد.

·         شما زمانی گفته بودید که اگر آقای روحانی از ابتدا همان حرف‌های اولین کنفرانس مطبوعاتی‌اش را می‌زد، به او رای می‌دادید در حالی که آن زمان، سخنگوی جبهه پایداری نیز بودید!

قاضی زاده: بله، اگر آقای روحانی آن مواضعی که در اولین اجلاس مطبوعاتی‌اش علیه استکبار جهانی و آمریکایی‌ها گرفت، قبلا عنوان می‌کرد، به او رای می دادم.

اما آن حرفها ادامه نداشت و بعدا معلوم شد که از جنس حرف‌های روز اولی بوده است؛ در آن صحبت، بحث این بود که ما گرفتار شخص نیستیم و حب و بعض فردی نداریم؛ ما با کارکردها و مواضع کار داریم، هر کسی مواضع انقلاب را داشته باشد، از او حمایت می کنیم، اگر نداشته باشد، حمایت نمی‌کنیم.

برعکس صبحت های آقای احمدی نژاد بود که من این مثال را زدم؛ از ما پرسیدند چه شد که شما با احمدی نژاد شروع کردید اما با احمدی نژاد ادامه ندادید، بنده هم گفتم ما گرفتار آدم ها نیستیم که درست و غلطش را با هم حمایت کنیم، یعنی جاهایی که غلط هم عمل کرد حمایت کنیم!

·         به نظر شما درمورد اینکه احمدی نژادی‌ها می‌گویند که ما مشایی را کنار گذاشتیم، قابل تامل است یا نه؟

قاضی زاده: این موضوع با ما ارتباطی ندارد، ما با کارکردها و مواضع کار داریم.

·         الان احمدی نزاد طبیعتا مواضعی برای خودش دارد؛ جبهه پایداری نیز به واسطه فاصله از دولت و تشکیل جبهه پایداری به خاطر جریان انحرافی و مواضع نها و انحراف آنها بود.

قاضی زاده: درست است.

·         آیا به نظر شما این انحرافات در حال رفع شدن است یا در صدد رفع شدن؟

قاضی زاده: من هنوز تحلیلی روی این موضوع ندارم؛ در ضمن ما برای هر ادعایی نیاز به دیدن عمل داریم، ما در این 35 سال یاد گرفتیم که بر اساس حرفهایی که می‌شنویم تصمیم نگیریم، در بوته عمل اگر عملی را دیدیم باور کنیم.


کد خبرنگار : 17