تاریخ : 1395,دوشنبه 22 شهريور16:16
کد خبر : 209822 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

محمدحسین قائدشرف در گفت‌وگویی مشروح؛

جنس FATF، همان جنس «داعش» است/ لزوم ورود مجلس و قوه قضائیه

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: ما باید این فکر کنیم که 30 سال آینده در کلاس‌های درس چه چیزی از FATF گفته می‌شود و آیا این مسئله یک تاریخ ننگین برای ما جا نخواهد گذاشت؟ قطعا این چنین خواهد شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: ما باید این فکر کنیم که 30 سال آینده در کلاس‌های درس چه چیزی از FATF گفته می‌شود و آیا این مسئله یک تاریخ ننگین برای ما جا نخواهد گذاشت؟ قطعا این چنین خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدحسین قائدشرف دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت در گفت‌وگویی مشروح، در رابطه با توافق FATF اظهار داشت: این موضوع را باید از چند جنبه بررسی کنیم، اول اینکه بعد از اجرای برجام ما شاهد اتفاقات ناگواری هستیم، اتفاقاتی که کاملا با مصلحت نظام تناقض دارد.

* لایه‌های محرمانه و پوششی برجام و فرار از نظارت
وی در ادامه FATF را از لایه‌ها و توافقات محرمانه برجام دانست و افزود: در بحث FATF باید گفت که چون این مسئله لایه محرمانه پوشش برجام را دارد کسی نمی‌تواند با آن ورود پیدا کند یعنی حریمی ساخته شده بر این اساس که نظام برجام را پذیرفته و حالا چون برجام پذیرفته شده بنابراین باید ملزومات آن را هم بپذیرد.

این فعال دانشجویی ادامه داد: نکته جالب اینجاست که مسئولان ابعاد محرمانه برجام را علنا بیان نمی‌کنند، فقط هر بار که اتفاقی رخ می‌دهد می‌بینیم که یک ماجرایی ظهور و بروز پیدا می‌کند، مانند همین موضوع FATF که در واقع نوعی خودتحریمی داخلی است.

قائدشرف خاطرنشان کرد: یک نکته مهم که وجود دارد این است که باید ببینیم چه ابعاد محرمانه دیگری در پشت پرده برجام وجود دارد که قرار است مجددا امنیت ملی ما را هدف قرار دهد و تحت پوشش بخش‌های محرمانه توافق از آن زیرسیبلی عبور شود.

* می‌خواهند بازوهای انقلاب را فلج کنند
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت خاطرنشان کرد: اگر ما به FATF یک نگاه دقیق‌تری کنیم متوجه می‌شویم به واسطه این توافق سعی می‌کنند در داخل کشور بخش‌هایی را که پمپاژ روحیه انقلابی و تفکر انقلابی دارند یا در واقع بازوهای انقلاب اسلامی هستند را فلج کنند.

وی گفت: شاید به نظر برسد ضربه‌ای که دشمن در رابطه با این توافق به ما می‌زند یک ضربه مستقیم نیست ولی عملا با این توافق در یک بازه زمانی برخی نهادهای ما فلج خواهند شد. اینجاست که باید تلاش کرد جلوی این پروژه فلج‌سازی گرفته شود.

* ایجاد پروژه مقصرسازی برای شکست برجام
قائدشرف با بیان اینکه دولت در ماجرای برجام شکست خورده است، ادامه داد: دولت برای پوشاندن شکست خود، یک مسیری را درست کرده است، مسیری به‌نام مقصر سازی. آنها می‌گویند برای پوشاندن شکست باید مسیری درست کنیم که این مسیر یک مسیر نامعقول باشد تا بتوانیم موفقیت برجام را به این مسیر نامعقول گره بزنیم و بعد از آن هر کسی مقابل این مسیر می‌ایستد را عامل شکست برجام معرفی کنیم.

قائدشرف ادامه داد: FATF ساختارش به گونه‌ای تدوین شده که به دلیل فعل و انفعالاتی که در تعهدات مالی می‌پذیریم باعث می شود دست ما برای منافع مالی و به خصوص منافع ملی که مرتبط با حوزه امنیت است بسته شود.

وی ادامه داد: به اندازه کافی رسانه‌های مختلف به این مسئله پرداخته‌اند که در توافق FATF تعهدات به چه نحوی است اینکه وضعیت نقل و انتقالات مالی ما برای نهادهایی که امنیت در کشور را ایجاد می‌کند محدود می‌شود.

* می‌خواهند با توان خودمان برایمان مانع ایجاد کنند
قائدشرف تصریح کرد: همانطور که می‌دانیم در طی چند سال گذشته، دشمنان اسلام سعی می‌کنند به وسیله خود اسلام و مجموعه مسلمانان در مقابل حرکت‌های انقلابی و اسلامی بایستند که البته این اقدام تنها مختص اسلام نیست و در مقابل انقلاب‌های غیراسلامی هم به همین نحو عمل می‌کنند.

دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت تاکید کرد: پدیده داعش اصلا به همین سبک است به این سبک که برای یک مجموعه از جنس همان مجموعه هزینه تولید می‌کند و دیگر لازم نیست در مقابل آن مجموعه ایستاد، FATF هم از این جنس است.

وی تصریح کرد: در توافق FATF می‌آیند بخش‌هایی را از درون جمهوری اسلامی در مقابل جمهوری اسلامی قرار می‌دهند. متاسفانه الان می‌بینیم با پول کشورهای اسلامی که حاکمان دست نشانده دارند اقلیت‌های مسلمان کشته می‌شوند. حال این مسئله را در عرصه سیاسی شبیه‌سازی کنید اینگونه که مثلا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران عامل مهار بخش‌های درونی کشور مثل وزارت ارشاد شود.

* FATF عزت ملی ما را خدشه‌دار کرده است
این فعال دانشجویی تصریح کرد: مسئله دیگری که وجود دارد بحث عزت ملی است، در بحث FATF ما شاهد این هستیم که عزت ملی خدشه‌دار شده است.

* FATF یک تاریخ ننگین برای ما به جا خواهد گذاشت
وی افزود: ما باید به این فکر کنیم که در 20 یا 30 سال آینده در کلاس‌های درس ما چه چیزی از FATF گفته خواهد شد. آیا این مسئله یک تاریخ ننگین برای ما به جا نخواهد گذاشت؟ ایا فرزندان ما از مطالعه تاریخ و رسیدن به این توافق شرمگین نمی‌شوند؟ که قطعا این چنین خواهد شد.

* مسببان امضای FATF باید به اشد مجازات محکوم و بی‌آبرو شوند
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: این توافق نباید به دید یک اتفاق و اشتباه دیده شود با این حرکت باید که برخوردی درست صورت بگیرد.

دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت تاکید کرد: باید عاملان و مسببان این مسئله و کسانی که در امضای این توافق نقش داشته‌اند به اشد مجازات محکوم شوند. اشد مجازات در بهترین شکل در حوزه سیاسی هم می‌تواند این باشد که این افراد در عرصه سیاسی به خاطر لطمه‌ای که به امنیت روانی و عزت ما زده‌اند، بی‌آبرو شوند.

* لزوم ورود مجلس و قوه قضائیه به ماجرای FATF
قائدشرف در خاتمه گفت: مجلس و قوه قضائیه هم نباید در رابطه با این ماجرا سکوت کنند. باید مشخص شود با چه اهدافی چنین قرادادهایی به امضا می‌رسد. این ماجرا باید کاملا برای مردم شفاف شود.

منبع: فارس


کد خبرنگار : 20