تاریخ : 1395,پنجشنبه 06 آبان15:00
کد خبر : 214207 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

درگیری خونین هواداران وستهام و چلسی

این بازی که در ورزشگاه المپیک شهر لندن، ورزشگاه خانگی وستهام برگزار می‌شد، درگیری‌ها هواداران دو تیم را هم به همراه داشت. در حالی که بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود وستهام دنبال می‌شد، درگیری بین هواداران دو تیم آغاز شد و به سمت هم بطری، سکه و حتی صندلی پرتاب کردند که در این بین برخی دچار جراحات نسبتاً جدی شدند. این درگیری در نهایت با دخالت پلیس ضدشورش به پایان رسید.

خبرنامه دانشجویان ایران: درگیری هواداران چکش‌ها و آبی‌های لندنی صحنه‌های زشتی را در ورزشگاه المپیک شهر لندن رقم زد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از تسنیم، تیم‌های فوتبال وستهام و چلسی، شب گذشته (چهارشنبه) در مرحله یک‌هشتم نهایی جام اتحادیه انگلیس به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت به برتری 2 بر یک چکش‌ها به پایان رسید و شاگردان کونته از گردونه رقابت‌ها حذف شدند.

باشگاه وستهام با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده هوادارانی را که در این درگیری نقش داشته‌اند و به نوعی ایجاد آشوب کرده‌اند را از طریق فیلم‌های ضبط شده توسط دوربین‌های مدار بسته، شناسایی و به صورت مادام‌العمر از حضور در بازی‌های این تیم محروم خواهد کرد.

همچنین اتحادیه فوتبال انگلیس نیز اعلام کرده تحقیقاتش را در این زمینه آغاز می‌کند و احتمالاً جرایم انضباطی در انتظار این دو باشگاه خواهد بود.

درگیری هواداران چلسی و وستهام


کد خبرنگار : 39