تاریخ : 1396,جمعه 18 اسفند04:50
کد خبر : 260838 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

محل قبر، خانه‌ی شفیع امت است؛

صاحبان نظر، درباره‌ی محل مزار مطهر حضرت زهرا(س) چه می‌گویند؟

حق این است که قبر حضرت فاطمه بنت رسول الله (صلوات الله علیهما) در مدینه در بقعه رسول الله ودر جوار آن حضرت است. و آن قبری که در بقیع به نام فاطمه شهرت دارد قبر فاطمه بنت اسد مادر امام امیرالمومنین علی (علیه السلام) است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و در شرایطی که یکی از مهمترین آرزوهای شیعیان و محبین اهل بیت عصمت و طهارت، یافتن محل مزار مطهر دخت نبی مکرم اسلام است. مسئله‌ای که بسیاری از بزرگان آن را به پس از ظهور آخرین منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) موکول می‌کنند.

به هر حال بعد از شرایط بسیار دشوار پس از رحلت پیامبر اکرم(س) برای اهل بیت عصمت و طهارت که نقل آن از حوصله‌ی این مرقومه خارج است، مزار مطهر حضرت زهرا(س) از دیده‌ی عموم مخفی ماند.

اهمیت این مسئله به حدی بود که امیرالمومنین علی(ع) فردای روز خاکسپاری دختر پیامبر گرامی اسلام، برای جلوگیری از نبش قبور مطهر قبرستان بقیع، با قدرت الهی به میدان آمد تا مزار مطهر حضرت زهرا(س) مخفی بماند.

این مسئله از همان سال به صورت مسکوت باقی ماند و شیعیان همچنان اطلاعی از مزار شریف و مطهر حضرت زهرا(س) ندارند. در این میان برخی از اهل عرفان و صاحبدلان، تلاش‌هایی برای یافتن این مهم از طریق علوم فراتر از ماده کرده‌اند.

اما علامه حسن‌زاده آملی که از علمای برجسته‌ی حوزه علمیه و اساتید عرفان و فلسفه در جهان اسلام به شمار می‌رود، در این باره اظهار نظر کرده است.

در کلمه 345 از جلد سوم کتاب هزار ویک کلمه اثرحضرت علامه حسن زاده آملی نکته جالبی درباره محل قبر حضرت فاطمه(درود خدا بر او باد) آمده است.

در این اثر عرفانی و اخلاقی، جناب علامه چنین نوشته است:

" حق این است که قبر حضرت فاطمه بنت رسول الله(صلوات الله علیهما) در مدینه در بقعه رسول الله ودر جوار آن حضرت است. و آن قبری که در بقیع به نام فاطمه شهرت دارد قبر فاطمه بنت اسد مادر امام امیرالمومنین علی (علیه السلام) است. بعضی از صاحبدلان به طریق خاصی از علم جفر نیز جواب گرفته اند که (جای قبر، خانه شفیع جمیع امت است) وصورت لوح آن این است: یا علیم قبر فاطمه زهراء -علیها السلام-

مختار دویست نهج البلاغه این است: ومن کلام له (علیه السلام) عند دفن سیده النساءفاطمه علیهاالسلام: السلام علیک یا رسول الله عنی وعن ابنتک النازله فی جوارک ....

به چند سطری که در صحیفه مصادر نهج البلاغه نگاشته ایم، التفات بفرمایید...."


کد خبرنگار : 17