تاریخ : 1398,چهارشنبه 14 اسفند19:14
کد خبر : 347786 - سرویس خبری : آخرین اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات

رویداد رونمایی ردمی نوت 9 به دلیل نگرانی از شیوع کرونا لغو شد

رویداد رونمایی از گوشی هوشمند ردمی نوت ۹ که قرار بود پنج‌شنبه ۲۲ اسفندماه برگزار شد، به‌دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو شد و احتمالا به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مانو کومار جین (Manu Kumar Jain)‌ مدیر ارشد شیائومی هند با اصلاح توئیت قبلی خود اعلام کرد رویداد رونمایی ردمی نوت ۹ که قرار بود ۱۲ ماه مارس (۲۲سفندماه) برگزار شود، به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو می‌شود و در عوض این رویداد به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
دوشنبه هفته‌ی جاری، مانو کومار جین در توئیتی اعلام کرده بود که سری ردمی نوت ۹ پنجشنبه ۲۲ اسفندماه در رویدادی رسمی معرفی می‌شود. وی ساعاتی قبل این توئیت را اصلاح و اعلام کرد که باتوجه به نگرانی‌هایی که در مورد انتشار ویروس کووید ۱۹ وجود دارد و این شرکت به سلامت طرفداران، خبرنگاران، کارمندان و همچنین شرکای خود اهمیت می‌دهد، رویداد به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
تاکنون رویدادهای بسیاری به‌دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو شده‌اند. بهمن‌ماه، رویداد MWC 2020 به‌دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا و مشکلات برگزاری، لغو شد. اوایل اسفندماه نیز، سونی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا از شرکت در رویداد PAX East 2020 انصراف داد. چند روز قبل مشخص شد که  گوگل و مایکروسافت دو کنفرانس مهم را به‌دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو کردند. همچنین، گوگل کنفرانس I/O را به‌خاطر نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو کرد.
علاقه‌مندان می‌توانند رویداد رونمایی ردمی نوت ۹ را ازطریق صفحات رسمی شرکت در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت mi.com دنبال کنند. باتوجه به اینکه سلامت شرکت‌کنندگان در چنین رویدادهایی حائز اهمیت است، چنین تصمیمی گرفته شده است ولی مشخص نیست این روال تا چه زمانی ادامه داشته باشد و باید ببینیم آیا گوشی‌های هوشمند بعدی نیز به‌صورت آنلاین معرفی خواهند شد یا خیر.
ردمی احتمالا نخستین شرکت در جهان است که رویداد رسمی خود را در هند به دلیل نگرانی از انتشار ویروس کرونا لغو می‌‌کند. ریلمی، رقیب ردمی هم قرار است رویداد رونمایی گوشی هوشمند ریلمی ۶ را پنجم ماه مارس (۱۵ اسفندماه) در هند برگزار کند. هنوز خبری رسمی مبنی بر لغو این رویداد منتشر نشده است ولی تعداد زیادی از خبرنگاران اعلام کرده‌اند که به‌دلیل نگرانی‌هایی که از شیوع ویروس کرونا وجود دارد، سفر خود را برای شرکت در این رویداد لغو کرده‌اند.


کد خبرنگار : 28