تاریخ : 1399,یکشنبه 01 تير13:14
کد خبر : 360378 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

اینانلو: شفافیت انتخابات کمیته ناظر بر نشریات به برگزاری آن ارجحیت دارد

سردبیر نشریه دانشجویی «صدااا» برگزاری انتخابات به صورت مجازی با مدیریت وزارت علوم را مورد تایید دانشجویان نمی‌داند و سابقه بد در برگزاری انتخابات سال‌های گذشته را دلیلی بر این بی اعتمادی دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشجو، فرناز اینانلو سردبیر نشریه دانشجویی «صدااا» دانشگاه امیرکبیرگفت: انتخابات نشریات وزارت علوم هر سال از مهمترین و پرچالش‌ترین اتفاقات دانشجویی کشور است که به میزبانی وزارت و حضور نمایندگان دانشجویی سراسر کشور انجام می‌شود. امسال بنابر شرایط خاصی که با شیوع ویروس کرونا حاکم شده و جلسات حضوری را تحت شعاع قرار داده است، زمزمه‌های برگزاری آن به شکل مجازی شنیده می‌شود. اما با وجود اتفاقات و سابقه بد در برگزاری این انتخابات، وزارت علوم نباید انتظار داشته باشد که این تصمیم به راحتی مورد قبول دانشجویان واقع شود.

وی افزود: متاسفانه هر ساله با وجود حضور دانشجویان از طیف‌های مختلف و همچنین پوشش خبری و رسانه‌ای، شاهد مواردی اعم از تقلب و عدم بی‌طرفی مسئولین در روند و نتیجه انتخابات هستیم که نمونه بارز آن سال گذشته با اخذ دو رای از یک شخص اتفاق افتاد؛ و در کنار آن نبودن عزم جدی مسئولین برای اصلاح و پر کردن خلاء‌های قانونی نشریات مانند چگونگی تشخیص نشریه فعال در هر دانشگاه و به تبع آن چگونگی مشخص شدن حق رای در انتخابات دانشگاه‌ها، همه علتی بر بی‌اعتمادی دانشجویان است.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: مهمترین لازمه‌ی برگزاری انتخابات مجازی، وجود بستر مناسب و مطمئن است که کارآمدی آن برای دانشجویان و شرکت کنندگان ملموس باشد. اگر چه در این شرایط بحرانی هر دانشگاه با امکانات موجود کلاس‌های خود را به شکل مجازی ادامه داده و از توقف آموزش به شکل گسترده جلوگیری کرده است اما، با وجود ناعدالتی‌ها و عدم درک دانشجو در بسیاری از موارد توسط مسئولین دانشگاه همگی سبب می‌شود این بی‌اعتمادی به سایر بخش‌های فعالیت دانشگاه نیز کشیده شود.

سردبیر نشریه دانشجویی «صدااا» درباره برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم گفت: تاکنون خبر رسمی در مورد انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه امیرکبیر منتشر نشده و با گذشت چندین ماه از زمان انتخابات به تازگی زمزمه‌هایی از مجازی بودن آن به دلیل تصمیمات وزارت علوم شنیده می‌شود. انتظار ما این است که حتی اگر باز هم قرار است این اتفاق به تاخیر بیفتد، سلامت و شفافیت در روند انتخابات از برگزاری صرف آن در زمان نزدیکتر مهمتر است.