تاریخ : 1399,چهارشنبه 22 مرداد12:37
کد خبر : 366911 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

گرایش‌های جدید از رشته‌های علوم انسانی در دانشگاه علامه

رییس دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه راه‌اندازی رشته‌های جدید دانشگاهی باید بر اساس بررسی و مطالعات دقیق صورت بگیرد، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه علامه طباطبایی برای راه‌اندازی یک سری گرایش‌های جدید در حال انجام کار کارشناسی است، اما این نوع برنامه‌ها باید مسیرهای اصلی خود را طی کنند تا در نهایت عملیاتی شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، محمدمهدی فرقانی با بیان اینکه راه اندازی رشته صرفا برای خبرنگاران حوزه علمی شدنی نیست، تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان دانشگاه دولتی از طریق کنکور دانشجو پذیرش می کند بنابراین نمی تواند صرفا برای یک قشر خاصی رشته ای را طراحی و راه اندازی کند. مگر اینکه بخواهیم برای این افراد دوره های کوتاه مدت، فشرده و غیررسمی را برگزار نماییم و در نهایت گواهی این دوره ها به شرکت کنندگان داده شود.

رییس دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبایی تاکید کرد: پذیرش دانشجو در دوره های رسمی کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه صرفا از طریق کنکور سراسری امکانپذیر است، بنابراین نمیتواند خاص روزنامه نگاران حوزه علمی رسانه ها اقدام به جذب دانشجو کند.

فرقانی خاطر نشان کرد: راه اندازی دوره های کوتاه مدت در دانشگاه بر اساس تقاضا اتفاق می افتد اگر تقاضا باشد می توانیم دوره های فوق را تعریف، تدوین و ارائه دهیم.

رییس دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبایی به روند تصویب و راه اندازی یک رشته رسمی دانشگاهی اشاره کرد و گفت: برنامه راه اندازی یک رشته ابتدا باید در دانشگاه تهیه، تدوین شود و سپس ایجاد آن در دانشکده و به بعد از آن در شورای آموزشی دانشگاه مورد بررسی و  موافقت قرار بگیرد و در نهایت مجوز راه اندازی از شورای گسترش وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز کسب شود. اما ایجاد دوره های کوتاه مدت غیر رسمی را می توان صرفا بر اساس درخواست متقاضیان تعریف و ارائه داد.

به نقل از ایسنا، این اظهارات از سوی رییس دانشکده علوم ارتباطات علامه طباطبایی درحالی مطرح می شود که دکتر غلامی وزیر علوم، روز دوشنبه در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، دانشگاه علامه طباطبایی را مامور راه اندازی رشته خاص برای خبرنگاران علم و فناوری کرد و گفت: درخواست راه اندازی رشته خاص خبرنگاری باید از طرف دانشگاه ارسال شود، مانند دانشگاه علامه طباطبایی که موظف شد این رشته را با منابع درسی تعریف کند و این رشته بعد از انجام کار کارشناسی در شورای گسترش وزارت علوم تایید خواهد شد که البته من نیز از این درخواست حمایت خواهم کرد.