تاریخ : 1399,شنبه 01 شهريور16:05
کد خبر : 367906 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

آمار شهدای کادر پزشکی از ۶۰ نفر هم عبور کرد

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس گفــت: روز پزشک امسال به دلیل شهادت بیش از ۶۰ نفر از کادر پزشکی کشورمان با سال‌های گذشته تفاوت بسیاری دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خانه ملت، سید محمد پاکمهر ضمن تبریک زاد روز بوعلی سینا و روز پزشک به جامعه پزشکی کشور تصریح کرد: سالروز تولد دانشمند بزرگ ایرانی ابوعلی سینا، در تقویم به عنوان روز پزشک نامگذاری شده تا این روز بهانه‌ای برای تقدیر از سپیدجامگان عرصه سلامت باشد.

این نماینده مردم با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا روز پزشک رنگ و بوی متفاوتی دارد، اضافه کرد: کرونا ویروس، بیماری‌ای است که در تمامی کشور‌های جهان اپیدمی شده و تاکنون هیچ داروی قطعی برای درمان آن و هیچ واکسنی برای پیشگیری کامل از ابتلا به این ویروس خطرناک کشف نشده است. مدت ایمنی نمونه روسی واکسن کرونا هم حدود ۷۹ روز بوده و باید در طول سال ۴ بار تمدید شود همچنین میزان ایمنی زایی آن هم ۷۰ درصد بوده که باز هم احتمال ابتلا وجود دارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا موجب آسیب و خسارت‌های فراوانی به همه کشور‌های جهان شده است، ادامه داد: در این روز‌ها پزشکان و کادر درمانی با ایثارگری و از خودگذشتگی جامه سفید بر تن و در خط مقدم مبارزه با این ویروس ایستادگی کردند و وظایف اخلاقی خود را بر اساس سوگند یاد شده به بهترین شکل ممکن انجام دادند.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سال ۹۹ به دلیل وقوع همه اتفاقات و از خودگذشتگی‌های جامعه پزشکی با سال‌های گذشته تفاوت بسیاری دارد به نحوی که مقام معظم رهبری هم در فرمایشات خود بار‌ها به فداکاری این قشر اشاره کردند.
وی افزود: امسال در حالی به استقبال روز پزشک می‌رویم که در سوگ همکاران خود هستیم. کادردرمانی در دوران شیوع ویروس کرونا ۱۶۴ شهید تقدیم کشور کرد که بیشترین آمار هم مربوط به پزشکان شهید است. بر این اساس ۶۱ پزشک و ۳۶ پرستار در جریان مبارزه با کرونا به درجه رفیع شهدات نائل شدند و مابقی شهدا از کادر بیمارستانی، نیرو‌های اورژانس، کادر پیراپزشکی، نیرو‌های پشتیبانی و خدماتی بودند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه در این روز‌ها شاهد رشادت، ایثارگری، از خودگذشتگی و خدمات بر پایه معنویت پزشکان هستیم، افزود: از تمامی کادر درمانی و پزشکان تشکر کرده و یقین دارم مردم نیز قدردان زحمات کادر سلامت هستند. همچنین لازم است از خانواده معزز شهدای سلامت که با سختی‌ها بسیار زیادی همراه بوده و هستند، کمال قدردانی و تشکر را داشته باشم.