تاریخ : 1399,شنبه 22 شهريور12:07
کد خبر : 369934 - سرویس خبری : یادداشت

سیدحسام‌الدین زندوی

چند نکته در مورد هجمه به پناهیان

عدالت خواهی که از مسیر شرع نگذرد مقصدی جز ترکستان ندارد.حافظه های تاریخی مان ضعیف است وگرنه قبل و بعد انقلاب گروه هایی بوده اند که پای دغدغه هایشان جانشان را نیز داده اند اما به جهت انحرافشان از شرع حتی دستشان به خون آلوده شده است

«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدحسام الدین زندوی*// ١. در شرع حرمت آبروی مومن بالاتر از حرمت کعبه است. برای اینکه آبروی مومن محفوظ باشد دو رفتار به شدت تحریم شده.غیبت و تهمت. شرع در زمینه روابط خارج از ضابطه زن و مرد حساس است اما آنقدر تهمت برایش مهم است که اگر سه نفر بر زنای فردی شهادت دهند و نصابشان به چهار نرسد آن سه نفر حد می خورند. اسلام از این هم بالاتر رفته‌ و علاوه بر تهمتی که انتسابش به فرد واقعیت ندارد، نقل آنچه واقعیت دارد اما حیثیت افراد را مخدوش می کند را نیز تحت عنوان غیبت تحریم کرده است. حتی در کتاب شریف کافی بعد از باب تهمت و غیبت بابی تحت عنوان «باب الروایه علی المومن» هر چیزی که به هر نحو مومنی را آزرده کند نیز تحریم شده است. از امام صادق نقل است:"هر که موضوعی را به ضرر مومنی نقل کند و مقصودش این باشد که آبروی او را بریزد تا از چشم مردم بیفتد خدا او را از ولایت خود به سمت ولایت شیطان می کشد اما شیطان هم اورا نمی‌پذیرد."بی پروایی دوستان عدالتخواه در چنگ انداختن به صورت این و آن به شدت غیر شرعی است.

٢. عدالت خواهی که از مسیر شرع نگذرد مقصدی جز ترکستان ندارد. حافظه های تاریخی مان ضعیف است وگرنه قبل و بعد انقلاب گروه هایی بوده اند که پای دغدغه هایشان جانشان را نیز داده اند اما به جهت انحرافشان از شرع حتی دستشان به خون آلوده شده است. حتما دوستان عدالتخواه خواهند گفت اتفاقا عامل به اصل اسلامند اما راه تشخیص شرعی بودن ساده است. افکار و اعمالتان را به اسلام شناس جامع الشرایط عرضه کنید. مگر نه این است که «و اما الحوادث الواقعه فرجعوا فیها الی رواة حدیثنا».

٣. بر اساس چند خبر و گزاره و بدون در نظر گرفتن ابعاد قضیه نمی توان قضاوت کرد. موضوعات آنقدر ساده نیست که با چند فکت ناقص بتوان نتیجه گیری کرد.

۴. از عدالتخواهی و تلقین فسادهای گسترده ای که توسط عدالتخواهان به افکار عمومی پمپاژ می شود چیزی جز فساد سیستمی بر نمی آید. به تعبیر رهبری این افراد در فکر خودشان فساد است. در ادامه عینا سخنان رهبری معظم ذکر می شود: «بعضی‌ها وقتی درباره‌ی فساد حرف میزنند، افراطی حرف میزنند، حواستان باشد! یک‌جوری حرف میزنند که گویا همه فاسدند، همه‌ی مدیران را و همه‌ی دستگاه‌ها را فساد گرفته! نه آقا، این‌جوری نیست...اینکه شما جوری حرف بزنی که شنونده خیال کند همه جا را فساد گرفته [حرف دیگری است]. بعضی‌ها تعبیرات فرنگی هم به‌ کار میبرند: «فساد سیستمی»؛ نه آقا! آن کسی که فساد را سیستمی میبیند، در مغز خودش فساد هست، در چشم خودش فساد هست. چرا به نظام اسلامی ظلم میکنید؟»

* عضو سابق شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل


کد خبرنگار : 16