تاریخ : 1399,یکشنبه 23 شهريور16:54
کد خبر : 370113 - سرویس خبری : آخرین اخبار ورزشی

برگ برنده ی پرسپولیسی ها در بازی مقابل التعاون

عیسی آل کثیر مهاجم جدید پرسپولیس، در حالی کاندیدای اصلی برای حضور در ترکیب سرخ ها برای جدال مقابل التعاون است، که نگاه های زیادی را به خود معطوف کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا؛ پرسپولیس در شرایطی برای بازی برابر  التعاون عربستان آماده می‌شود که پیش بینی می‌شود عیسی آل‌کثیر در نوک خظ حمله پرسپولیس به میدان خواهد رفت تا امید اول پرسپولیس در خط حمله سرخ ها لقب بگیرد.

آل‌کثیر که به نوعی می توان گفت جانشین علی علیپور گلزن اول سال های اخیر پرسپولیس شده است اگر چه تنها دقایق کوتاهی در سال 2016 در ترکیب تیم نفت تهران سابقه حضور در پلی آف لیگ قهرمانان را دارد و حضور رسمی برای او در مرحله گروهی این رقابت ها به ثبت نرسیده است اما در  تلاش است از شم بالای گلزنی خود برای کمک به پرسپولیس استفاده کند. در این مسیر ناشناس بودن او برای حریفان می تواند برگ برنده  این بازیکن در بازی های اول پرسپولیس در لیگ قهرمانان محسوب شود تا در نوک پیکان خط حمله پرسپولیس نتیجه تلاش کلیه بازیکنان را به هدف نهایی برای تیم تبدیل کند.

با این تفاسیر می توان گفت این موضوع می تواند برگ برنده یحیی گل‌محمدی در بازی سه شنبه شب برابر نماینده عربستان باشد.