تاریخ : 1399,شنبه 01 آذر17:57
کد خبر : 376785 - سرویس خبری : خبرنامه

استعفای ملک‌زاده از وزارت بهداشت؛

دست کم نگیرید!

تنها تحول این چند ماه، تصمیم اخیر وزارت بهداشت است. یکی بکارگیری برخی داروهایی که ساختارشان چیزی است جز علم پزشکی رایج و‌ تاییدیه غول های داروسازی غرب و دیگری تصمیم برای مشارکت بیشتر طب سنتی در فرایند درمان کرونا.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین شمسیان مدیر کل حقوقی سابق وزارت علوم درباره استعفای ملک زاده از وزارت بهداشت نوشت:

بخش هایی از وزارت بهداشت عملا در چنبره باندهایی است که صبح ها تصمیم می گیرند و عصرها در شرکتشان اجرا می کنند! اساتید اتو کشیده ای که پرستیژ علمیشان گوش فلک را کر کرده اما بی تعارف حبابند و با دروغ های مهوعی مثل خودکفایی همه جانبه دارو و .. سالها همه را سرکار گذاشتند و تحریم و تغییر قیمت ارز دستشان را رو کرد (مثل خودروی ملی ایران خودرو و سایپا که از چین می آمد و ...) اساتیدی که در دوران مدیریت شلوغ و پرکارشان، هرچهار روز یک مقاله منتشر می کنند وسوار بر گُرده دانشجویان تخصص، برای خودشان رزومه علمی می سازند.

کرونا که آمد، افزون بر ناشناخته بودنش، حضور چنین افرادی که نسخه آزمون و خطا تجویز می کردند از یک طرف و سودجویی و قرار مدار برخی دیگر با WHO برای اجرای دستورات آنها باعث شد تعداد کشته ها روز به روز بیشتر شود.

تئوری «ایمنی گله ای» حاصل ذهن همان بظاهر اندیشمندانی بود که حالا با تفرعن به وزیر نامه استعفا می نویسند و طعنه بی سوادی می زنند!

قرص چند هزار تومانی چند میلیون و آمپول چند ده هزار تومانی به چند ده میلیون تومان رسید و بعد از مدتی اعلام می شد آن داروها بی اثر بوده است!

هم کاسبی بود و آزمایش روی مردم!

چه کسی این انحصار را در دست داشت؟

حالا و درست در شب قرنطینه سراسری دو معاون وزیر به جای پاسخگویی، ناگهان استعفا می دهند و می‌روند! به همین راحتی!

اتفاق تازه و دلیل ماجرا چیست؟

دست کم نگیرید!

تنها تحول این چند ماه، تصمیم اخیر وزارت بهداشت است. یکی بکارگیری برخی داروهایی که ساختارشان چیزی است جز علم پزشکی رایج و‌ تاییدیه غول های داروسازی غرب و دیگری تصمیم برای مشارکت بیشتر طب سنتی در فرایند درمان کرونا.

این کار، از یکسو بازار برخی مدیران دو نبش و‌ دکان دار را به شدت کساد میکند و از سویی دیگر بی مایگی برخی مدعیان علم و پژوهش را آشکار می کند.

و البته از اینها مهمتر، سلطه چند دهه ای آنها را بر گلوگاه مهم و حیاتی بهداشت و درمان به خطر می اندازد‌.

موضوع را دست کم نگیرید! مسأله آنقدر مهم است که باید در وسط عملیات کودتا کرد!

نگاهی به برخی سوابق افراد(در کنترل جمعیت)و ارتباطاتشان بیندازید تا مرکز فرماندهی این سیستم را بهتر پیدا کنید و بدانید که شاید فراتر از آنچه نوشتم، عملیات بی اعتمادسازی جامعه به ساختار درمانی و در نتیجه به کل حاکمیت در اتاق فکر طراحی شده باشد.

در آینده فضا سازی زیادی خواهد شد تا تلفات آتی کرونا را به گردن نمکی و داروی سنتی و رفتن به اصطلاح متخصصان و ... بیندازند.

آنها به چیزی کمتر از فروپاشی ساختار وزارت بهداشت در این شرایط راضی نیستند