تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/03/06 - 13:52
کد خبر: 357326

هدست مایکروسافت به کمک پزشکان می‌آید

فناوری به‌مرور به ابزاری حیاتی برای فعالان بهداشت و سلامت تبدیل می‌شود و در جدیدترین اخبار، نقش هدست‌های واقعیت مجازی پررنگ شده است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پزشکان در بیمارستان‌های لندن از هدست‌های واقعیت ترکیبی مایکروسافت هولولنز برای کاهش تماس با بیماران مبتلا به ویروس کرونا استفاده می‌کنند. هدست با ظاهری شبیه به کلاه روی سر پزشک قرار می‌گیرد و از حسگرها و دوربین‌های متعدد در اطراف بدنه بهره می‌برد. در داخل هدست، تصاویر به‌صورت هولوگرام نمایش داده شده که اطلاعات مدنظر کاربر در آن‌ها دیده می‌شود.

دمتر جیمز کینراس، پزشک جراح و استاد دانشگاه، سال‌ها سابقه‌ی کار با هولولنز را دارد. او در مصاحبه‌ای درباره‌ی تجربه‌ی پزشکی با استفاده از این هدست‌های واقعیت ترکیبی می‌گوید:

به‌عنوان یکی از کاربردها می‌توانید یک اسکن یا تصویر ثبت‌شده از اشعه‌ی ایکس را در هولولنز مشاهده کنید. می‌توان تصویر موردنظر را به‌صورت سه‌بعدی تغییر داد و تصویر هولوگرافیک نهایی را حتی در محل بیرونی مشاهده کرد.

پزشکان می‌توانند تصاویری که از عکس‌های پزشکی ثبت شده‌اند را پس از انتقال به هدست، با حرکت دستان تغییر جهت و تغییر اندازه دهند.

فناوری واقعیت ترکیبی از مدت‌ها پیش توسط پزشکان برای فعالیت‌های پس از عمل جراحی انجام می‌شد که از ساختار رگ‌ها برای شناسایی موقعیت صحیح اندام بدن استفاده می‌کرد. از کاربردهای مهم دیگر می‌توان به فعالیت‌های درمانی برای مبتلایان به سرطان لگن اشاره کرد. اکنون و با شیوع ویروس کرونا در سرتاسر جهان، پزشکان در لندن کاربردی جدید برای هدست‌های واقعیت ترکیبی هولولنز پیدا کرده‌اند.
کینراس می‌‌گوید به‌خاطر تهدیدهایی که برای کارمندان بخش‌های سلامت در تماس با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پیش می‌آمد، کارایی‌های جدیدی برای هولولنز تعریف کردند. اخبار متعدد ادعا می‌کردند که بریتانیا در تأمین تجهیزات محافظتی برای پزشکان و فعالان بخش درمان، با چالش روبه‌رو بوده است. با استفاده از هولولنز، نیاز به تجهیزات حفاظتی هم کاهش پیدا می‌کرد، چون کارمندان و پزشکان کمتری با فعالان بخش درمان در تماس خواهند بود.

هولولنز نرم‌افزاری به‌نام Remote Assist دارد که در ترکیب با مایکروسافت تیمز کار می‌کند. این نرم‌افزار به پزشکان امکان می‌دهد تا تعداد کارمندان و پرستاران در تماس با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را کاهش دهند. کارمندانی که به بخش‌های بستری بیماران کرونایی می‌روند، با استفاده از ترکیب سخت‌افزار و نرم‌افزار مذکور، تصویری هولوگرافیک از همکاران را در کنار خود می‌بینند و از آن‌ها مشورت می‌گیرند. درنتیجه نیازی نیست که چند کارمند و پرستار و پزشک، برای بازدید یک بخش درگیر شوند.
کینراس درباره‌ی همکاری پزشک‌ها و پرستارها با استفاده از هولولنز می‌گوید: «به‌جای اینکه چهره‌ی واقعی من را ببینید، نمای اول‌شخص را به‌صورت هولوگرافیک مشاهده می‌کنید. تصویر شما هم به‌صورت هولوگرافیک در دفتر من یا هر بخش دیگر نمایش داده می‌شود. درنتیجه می‌توانیم بدون اخلال در فعالیت‌های اصلی، مکالمه‌ای رودررو داشته باشیم. به نظر ما این رویکرد بسیار مفید خواهد بود چون دیگر نیازی به فرستادن ۶ یا هفت پزشک به بخش بیماران کرونایی نداریم. تنها یک کارمند داوطلب به بخش مذکور می‌رود و سایر آن‌ها در محیط امن‌تری در معالجه و ویزیت همکاری می‌کنند».

منبع: businessinsider

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آزمون؛ امروز در تست‌های پزشکی شباب الاهلی
صالحی: انتقال دانشجویان آزاد به پردیس پولی دانشگاه دولتی به زانو در آوردن عدالت آموزشی را عملی می‌کند
تمدید مهلت ارسال آثارسوگواره بین المللی سفینه النجاه +فیلم
برنامه مسابقات هفته‌های اول تا سوم لیگ برتر اعلام شد
رویداد ملی مجازی آرمان ما تمدید شد + جزئیات
ایران پرچمدار تحریم اسرائیل در المپیک
قرارداد مهاجم استقلال ۲ سال تمدید شد
جزئیات مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد
همکاری وزارت نیرو با وزارت صمت‌ برای عبور از پیک مصرف برق
بازار آرام خودرو چطور با واکنش خودروسازان متلاطم شد
رشد بهای دلار و کاهش قیمت سکه در معاملات امروز
ایران‌خودرو دوباره گران کرد‌
عضو شورای راهبری: فهرست وزرا تا ۳ روز آینده تقدیم رئیس‌جمهور می‌شود
مخبر: برای پشتیبانی از دولت جدید آمادگی داریم
جبهه انقلاب و دولت پزشکیان
ترکیب هیئت‌ رئیسه سه کمیسیون مجلس خبرگان مشخص شد
آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم از فردا +جزئیات مراسم تنفیذ
زاکانی: وظیفه همه ما کمک و همکاری با دولت است
راز ممنوعه خربزه و عسل: افسانه یا واقعیت؟
پیشنهادات مجمع دانشگاهیان به پزشکیان برای انتخاب کابینه
معرفی برترین و بهترین برند های تولید کننده سالت نیکوتین
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top