تاریخ انتشار: 18 اسفند 1392 - 14:20:05
کد خبر: 122867

آیت‏ الله مکارم شیرازی: با وزیر علوم دیدار نکردم؛ چون این دیدار را تایید ایشان دیدم

دامنه واکنش ها به اقدامات وزارت علوم به مراجع تقلید رسید

رضا فرجی دانا وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری که روز پنج شنبه پانزدهم اسفندماه به منظور دیدار با مراجع تقلید و علما به شهر مقدس قم سفر کرده است،‌ با پاسخ منفی سه تن از مراجع مواجه شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: اقدامات حاشیه وزارت علوم در مدت اخیر حالا واکنش مراجع تقلید را نیز برانگیخته است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا فرجی دانا وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری که روز پنج شنبه پانزدهم اسفندماه به منظور دیدار با مراجع تقلید و علما به شهر مقدس قم سفر کرده است،‌ با پاسخ منفی سه تن از مراجع مواجه شد.

رضا فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری با حضور در شهر قم با مراجع تقلید دیدار کرده و در مورد موضوعات مختلفی همچون وضعیت دانشگاه‌های کشور و برنامه‌های اصلی دولت برای اداره دانشگاه‌ها گفت وگو کرد اما  سه تن از مراجع عظام تقلید به دلیل پاره ای از مسائل و اقدامات وزیر علوم، به وی و هیأت همراهش وقت ملاقات ندادند.

بر اساس این گزارش حضرات آیات حسین نوری همدانی، جعفر سبحانی و ناصر مکارم شیرازی به دلیل برخی اقدامات و فعالیت های فرجی دانا وزیر علوم به وی و تیم همراه او وقت ملاقات ندادند.

 اما در پی انتشار این خبر و بازتاب گسترده آن در فضای مجازی، سایت های حامی دولت سعی کردند در شیطنتی خبری، شرکت وزیر علوم در مراسم ختم و بزرگداشت آیت الله موسوی کرمانی که حضرت آیت الله مکارم نیز در آن حضور داشت را به مثابه دیدار وی با این مرجع بزرگوار تقلید عنوان کنند.

در همین راستا حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازى از مراجع تقلید صبح امروز در ابتداى درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم نه تنها عدم پذیرش فرجی دانا را تایید کردند بلکه علت آنرا نیز عدم برداشت تایید رویکردهای دولت در حوزه آموزش عالی عنوان کردند.

این مرجع تقلید با اشاره به سفر وزیر علوم به قم تصریح کرد: وزیر علوم روز پنج‌شنبه به قم آمد، بعضى از آقایان مصلحت دیدند با ایشان ملاقات کردند ولى در بعضى از جرائد معروف نوشته شده بود که بنده نیز با ایشان ملاقات کرده‌ام که من آن را جداً تکذیب مى‌کنم. عزل و نصب هایی که وزیر علوم انجام داده نه به مصلحت دانشگاه و دانشجو و نه به مصلحت نظام است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی اضافه کرد: افرادى واسطه شدند تا این ملاقات صورت گیرد، اما گفتم من آمادگى ملاقات با ایشان را ندارم. گفتند: چرا؟ گفتم: عزل و نصب‌هاى زیادى توسط ایشان در دانشگاه‌ها صورت گرفته که نه به مصلحت دانشگاه و دانشجویان عزیز ما بوده و نه به مصلحت نظام جمهورى اسلامى.

این مرجع تقلید افزود: بسیارى از نمایندگان محترم مجلس اعتراض کرده‌اند و اخیراً شوراى محترم انقلاب فرهنگى نیز به این عزل و نصب‌هاى بى‌رابطه اعتراض کرده‌اند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی یادآورشد: من دیدم ملاقات با ایشان تأیید آن عزل و نصب‌هاست و در پیشگاه خداوند متعال مسئولم و لذا ملاقات را نپذیرفتم.  از کارهای خوب دولت حمایت و تقدیر و نسبت به خطاها تذکر می دهیم.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم بیان کرد: البته دولت محترم کارهاى خوبى انجام مى‌دهد که ما از آن تقدیر مى‌کنیم و احیاناً بعضى از خطاها صادر مى‌شود که بر ما شرعاً لازم است تذکر دهیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
راهنمای جامع فیلم و لفاف بسته‌بندی، پاکت و کاغذهای نچسب | آذین فناور
لیست ارور های پکیج ایران رادیاتور و نحوه رفع آن
خرید و قیمت روپیچ تو پیچ گالوانیزه
قیمت دستگاه تصفیه آب سافت واتر ۶ مرحله ای
آسیب های رایج فرش و نحوه برطرف کردن آن ها
۶ نکته‌ای که هنگام انتخاب یک متخصص قالیشویی باید در نظر بگیرید
نقش قرص ساز و بلیستر ماشین سازی حسنی در تولید و بسته بندی قرص
اهدای جایزه چهره برجسته علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی به شهید لاریجانی
راهنمای خرید بهترین دوربین خورشیدی برای باغ و ویلا از فروشگاه دیجی ویرا
آیا فرش خانه می تواند شما را بیمار ‌کند؟
به این دلایل، فرش را در منزل شستشو ندهید
اهمیت شستشوی فرش اداری از نظر بهداشتی
اگر سرمایه ساخت دارید اما تجربه اجرا ندارید، این راهکار برای شماست
قالب بتن فلزی: راهنمای کاربردی برای دانشجویان عمران
چه فصلی برای شستشوی فرش مناسب است؟
۷ راه برای محافظت از فرش ها در مناطق پر رفت و آمد
کلاهبرداری بروکر آلپاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top