تاریخ انتشار: شنبه 1393/03/03 - 23:56
کد خبر: 130157

کولر آبی برای کدام مناطق مناسب است؟

خبرنامه دانشجویان ایران: برای شهرهای با آب و هوای گرم و خشک (دارای متوسط رطوبت هوای کمتر از 20 درصد)، انتخاب کولرهای آبی بهترین گزینه است.

به‌گزارش فارس، براساس مطالعه‌های صورت‌گرفته در سازمان بهره‌وری انرژی ایران (سابا)، نزدیک شدن به آغاز فصل گرما و وارد مدار شدن تجهیزات و تاسیسات خنک‌کننده، مصرف برق را به‌شدت افزایش می‌دهد.

در فصول گرم عمده سهم مصرف برق و درنتیجه هزینه‌های متناظر آن (حدود 40 درصد از سهم برق مصرفی و افزایش چندبرابری هزینه‌های برق مصرفی)، مربوط به روشن شدن تاسیسات و تجهیزات خنک‌کننده است.

این درحالی است که در اغلب مناطق جغرافیایی کشور، نیاز به استفاده از این تجهیزات در ساختمان‌ها وجود داشته و به عللی همچون تغییر اقلیم (گرمایش زمین) و افزایش سطح رفاه اجتماعی، شمار این تجهیزات به‌ویژه کولرهای گازی روند رو به رشد را نشان می‌دهد.

توسعه به‌کارگیری این لوازم در اغلب ساختمان‌های کشور افزون‌بر افزایش بی‌رویه مصرف انرژی در ماه‌های گرم سال، موجب افزایش پیک مصرف در شبکه برق کشور نیز می‌شود و اغلب در این ماه‌ها هزینه‌های برق مصرفی خانواده درمقایسه با سایر ماه‌های سال به چندین برابر افزایش می‌یابد که تنها عامل آن روشن شدن کولرها در منازل است.

برای شهرهای با آب و هوای گرم و خشک (دارای متوسط رطوبت هوای کمتر از 20 درصد)، انتخاب کولرهای آبی بهترین گزینه است زیرا در کنار مصرف برق کمتر، آسایش حرارتی بیشتری را فراهم می‌کند.

در شهرهای تهران، قزوین، قم، سمنان، کاشان، شیراز، اصفهان، اهواز، یزد، کرمان، کرمانشاه، شهرهای استان سیستان و بلوچستان و خراسان و بخش‌هایی از استان گلستان (گرگان) با داشتن یک کولر آبی با بازده قابل قبول می‌توان دمای محیط را بین 10 تا 12 درجه کاهش داد و بیش از 30 درصد در میزان مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد.

استفاده از کولرهای گازی در این مناطق، تنها به منزله اتلاف سرمایه است و به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های انرژی در سبد خانواده منجر می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هم‌افزایی دستگاه‌ها؛ راهکار افزایش رضایتمندی مردم
اعطای تسهیلات برای خرید طلا، ارز و رمزارزها ممنوع است
میزبانی از قصاب غزه پیامدهای مثبتی ندارد
جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعدادهای برتر در دانشگاه فرهنگیان
حکمرانی فضای مجازی در پیچ تعدد نهادها/ نمی‌توان دستوری حکمرانی کرد
تمدید مهلت معرفی مشمولان پذیرفته‌شدگان آزمون دستیاری پزشکی تا ۳۰ مهر
تخفیف ۵۰ درصدی بازدید از برج میلاد
قیمت طلا و سکه امروز ۸ مهر
خروج سه نیروگاه برق از مدار بر اثر انفجار در سوریه
شمار شهدای غزه به ۷۴ هزار و ۳۲ نفر رسید
درگذشت «حامد مهربان اینچه‌برون» پژوهشگر و دانش‌آموخته دکتری علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تهران
فیلم | دانشگاه علامه چه‌ خبر است؟
آیا استعلام‌های لازم در مدیریت شرکت بازرگانی نفت ایران انجام شده است؟
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
فیلم | تئاتر خیابانی دانشجویان دانشگاه آزاد همدان به یاد شهدای جنگ رمضان
فیلم | فضاسازی دانشگاه ارومیه به یاد کودکان شهید مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top