به گزارش تحکیم نیوز، مهدی ماندگاری ، دبیر شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : در موضوع برخورد با مفاسد اقتصادی ، باید بدون توجه به جایگاه افراد ، برخورد قانونی با خاطیان صورت گیرد . البته هر برخوردی باید بر مبنای قانون باشد و موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید حالت "دکوری" پیدا کند . و نباید برای رفع اتهام از عوامل اصلی وپشت پرده ، با چند عامل دست چندم برخورد صورت گیرد .
وی افزود : علاوه بر پرونده فساد سه هزار ملیاردی ، پرونده ب . ز بدهکار بزرگ نفتی هم نباید مورد غفلت قرار گیرد . رییس جمهور محترم ، دکتر روحانی هم تاکید کردند ، باید از این نوع مفاسد جلوگیری شود تا مجددا شاهد تکرار این گونه سو استفاده ها نباشیم واقدامات پیشگیرانه باید در اولویت باشد .
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز اضافه کرد ، همچنین از دانه درشت ها در چنین پرونده هایی نباید غافل شد و برخورد قانونی لازم با آن ها نیز باید صورت گیرد . در ضمن افراد مجرم باید به مردم معرفی شوند و قانون در این موضوع هیچ تعارفی ندارد . حتی در مورد مسولین رده بالای نظام .
ماندگاری تاکید کرد ، در مورد برخی مسولین دولت قبل که اتهاماتی داشتند ، تعلل بیش از این جایز نیست و قوه ی قضاییه هر چه سریعتر باید پیگیری های لازم را انجام دهد .
وی همچنین در پایان گفت : اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی ، تا کنون بسیار کمتر از انتظاری که از این نهاد مهم وجود دارد بوده . و البته شاید هم اقدامات مناسبی صورت گرفته ، اما اطلاع رسانی لازم انجام نشده است . از نظر اینجانب قوه ی قضاییه دارای پتانسیل بسیار بیشتر از این است . و باید بدانیم که در موضوع مفاسد اقتصادی محافظه کاری معنایی ندارد .



