تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/03/26 - 15:36
کد خبر: 132609

صدام خالد نبود، داعش لشکر سفیانی نیست!

صدام خالد نبود، داعش لشکر سفیانی نیست!

ر صورت مواجهه با این مسئله رفتارهای خود را بر اساس علائم ظهور تنظیم کنند و نه وظایف منتظران و آنچه بر اساس تحلیل های واقعی به دست می آید که صدالبته آسیب این گروه دوم بیشتر است.چه بسا با تحلیلی غلط سفیانی و تطبیق آن با گروه داعش به مسئله اصلی تبدیل شود و به تعبیری این وحشی های بی عقل دشمن اصلی قلمداد شوند و دست آمریکا در این حوادث دیده نشود.

خبرنامه دانشجویان ایران: جنگ اول خلیج فارس و لشکرکشی آمریکا به منطقه، شاید یکی از مهمترین تحولات چند دهه اخیر منطقه باشد. برخی آن روزها می گفتند، دعای «اللهم اشغل الظالمین بالظالمین» مردم در مورد صدام مستجاب شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درگیری آمریکا و صدام در منطقه هموجب اتفاقات و موضع گیری های جالبی شد که البته با گذشت زمان ممکن است برخی آنها را ازیاد برده باشند.

جریان چپ آن روز(که درقالب جریان اصلاح طلب امروزی شناخته می شوند)، در رابطه با حمله آمریکا به عراق مواضع عجیبی گرفت. علی اکبر محتشمی پور (رییس ستاد صیانت از آراء در انتخابات سال 88) در یکی از نطق هایش در دی ماه 69 در مجلس می گوید:«حوادث و بحران اخیر یادآور رویارویی و صف آرایی خالد بن ولید در برابر ابر قدرت های صدر اسلام است. او که عمری در صف کفر شمشیر به روی پیامبر (صلی الله علیه و آله) و مسلمانان کشید ولی در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت.»

محتشمی پور و اطرافیان او از مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با طرح مسئله شروع جنگ صلیبی پس از حمله آمریکا اعلام کردند، باید به نفع صدام حسین وارد جنگ شد. این مطلب علاوه بر آنکه کمک به یک ظالم متجاوز بود، به اذعان کارشناسان می توانست پیامدهای سنگین سیاسی و اقتصادی برای ایران به دنبال داشته باشد.

در بخشی از بیانیه مجمع روحانیون برای کمک به صدام آمده است:« از مسلمانان و از هسته های انقلابی جهان اسلام و خصوصاً منطقه خلیج فارس می خواهیم که صفوف خود را هرچه فشرده تر سازند و خود را برای ضربه زدن به منافع آمریکا در منطقه و سراسر جهان آماده کنند. ... در این لحظات حساس از شورای عالی امنیت ملی درخواست می کنیم که ... با الهام از تعالیم و سیره مبارک امام راحلمان ... در مقابله با آمریکا با تدبیری همه جانبه و با استظهار به نیروی انقلابی ملت بزرگوار ایران و اعتماد به خواست و اراده ملت های مسلمان برای مقابله با خطرات و نقشه شوم آمریکا و تأمین منافع و مصالح جمهوری اسلامی ایران ... با قاطعیت به بهره گیری از فرصت ها و اتخاذ تصمیم های مناسب بپردازد.» 

بهزاد نبوی از شخصیت های تاثیر گذار جریان اصلاحات در جمع دانشجویان حمله آمریکا به منطقه را فرصتی بی نظیر برای حمله به اسراییل برمی شمرد و می گوید:«این جنگ فرصتی تاریخی برای حمله به اسرائیل به وجود آورده بود که از دست رفت ... وظیفه ما این بود که به هر طریق ممکن است سمت و سوی جنگ را عوض می کردیم. ما می بایست در سیاست خارجی و مواضعمان در قبال عراق، این نکته محوری را نصب العین قرار می دادیم.» (سلام، 9/12/69)

صادق خلخالی از چهره های برجسته جناح چپ، عدم ورود به مسئله عراق و مقابله با آمریکا را تساهل قلمداد می کند و در حالیکه خون صدها هزار شهید و جراحات جانبازان و اسرا در جنگ با صدام تازه است می گوید:« گذشته ها مسئله دیگر است.. اینجا سرنوشت اسلام مطرح است ... این برای ما ننگ است، برای ما عار است، اسلحه داریم، قدرت داریم، جوان داریم، بسیجی داریم، بخواهیم تسامح و تساهل بکنیم. هیچوقت تساهل در این مسائل جایز نیست.» (جمهوری اسلامی، 29/10/69)

اگرچه نظام و رهبری بسیار عاقلانه با این مسئله برخورد می کنند و با موضعی مقتدرانه و البته سیاسی ، کشور را از این مرحله سخت، عبور می دهند اما اصرار اصلاح طلبان برای حمایت از صدام در دفتر تاریخ سیاسی این کشور باقی می ماند تا کسانی که یکروز دستور به حمله به اسراییل می دهند و روز دیگر از ترس آمریکا حاضرند استقلال کشور را فدا کنند، نتوانند مدعی عقلانیت در عرصه اداره کشور باشند.

ایران لشکر کشی آمریکا به منطقه را محکوم کرد اما در مقام دفاع از صدام وارد جنگ نشد.

این روزها نیز حملات داعش (گروه تکفیری) به برخی از شهرهای عراق موجب بروز برخی اظهار نظرها و تحلیل ها در این رابطه شده است.

از سویی با تطبیق های تاریخی و معرفی مصداق برای شخصیت هایی که در روایات آخرالزمان از آنها نام برده شده است، این مسئله (حمله داعش) را یک امر طبیعی قلمداد می کنند و منتظرند تا وقایع خط به خط عین آنچه در کتب تاریخی آمده است اتفاق بیافتد و لذا از هر گونه کنش خودداری می کنند.

ویا در صورت مواجهه  با این مسئله رفتارهای خود را بر اساس علائم ظهور تنظیم کنند و نه وظایف منتظران و آنچه بر اساس تحلیل های واقعی به دست می آید که صدالبته آسیب این گروه دوم بیشتر است.چه بسا با تحلیلی غلط  سفیانی و تطبیق آن با گروه داعش به مسئله اصلی تبدیل شود و به تعبیری این وحشی های بی عقل دشمن اصلی قلمداد شوند و دست آمریکا در این حوادث دیده نشود.

مسئله و تحلیل غلط دوم که البته بیشتر در صحنه سیاسی مهم است، همکاری با امریکا برای برخورد با گروهک تروریستی است. این ادعا که دوباره از سوی اصلاح طلبان و بر اساس تحلیل هایی دشمن ناشناسانه (همان تحلیل های فضایی از جنس محتشمی پور و بهزاد نبوی برای کمک به صدام در جنگ دوم خلیج فارس) مطرح شده است، دست دشمن اصلی  را در این واقعه نمی بیند.

کدام رسانه دنیا فی الحال، به این مسئله که گروهک های تروریستی از آمریکا تغذیه می شوند شک دارد؟

اگرچه علی شمخانی دبیرشورای عالی امنیت ملی، روز گذشته با تکذیب خبر همکاری ایران و آمریکا و غیر  واقعی خواندن این خبر، آن را جنگ روانی خواند ، اما تحرکات جریان اصلاح طلب ادامه دارد. شمخانی در این رابطه گفته است:  به طور قطع نباید از عوامل پشت صحنه ایجاد کننده تهدیدات و ناامنی در کشور عراق انتظار مساعدت و کمک داشت. این موضوعات کارکرد جنگ روانی داشته و کاملا غیر واقعی است.

 

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس‌نوشت‌های خلاقانه دانشجویان اصفهانی در تجمعات روزانه دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی+ عکس
دولت در برابر محرومان؛ مسئولیتی فراتر از سامانه‌ها
تأکید بر تحقق شروط ایران با هدف پایان جنگ / شورای‌عالی امنیت ملّی چهارراه تدبیر امور کشور است
آغاز نام نویسی از کاندیداهای ریاست کمیته ملی پارالمپیک
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اینستاگرام با ویدئوهای ۹۰ دقیقه ای رقیب یوتیوب می شود
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
واکنش اتحادیه جهانی به طلای سنگین‌وزن؛ هدایتی عصر جدیدی را آغاز کرد
حضور ملی‌پوشان کاراته ایران در مسابقات روسیه؛ ترکیب تیم‌ها مشخص شد
نفوذ نامزدهای انتخاباتی آمریکا به دل چت بات‌ها برای بردن رقابت
قهرمانی کشتی فرنگی جلوه‌ای از اراده ملت ایران است
دست رد معترضان فرانسوی به سینه دولت؛ اعتراضات ادامه دارد
پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران و بحران بنزینی ترامپ در آستانه انتخابات
اتوبوس‌های برقی ۲۶ متری در راه تهران
اپل به مشکل نمایشگر آیفون دوئو اعتراف کرد
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
دادستان تهران خواستار ممنوعیت حضور مردان در مسابقات فوتبال بانوان شد
موج استقبال از آموزش مجازی؛ ثبت‌نام ۵۷ هزار نفری در دروس
بلاتکلیفی ۱۸ هزار کانتینر ایرانی در پاکستان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top