به گزارش شبکه خبر به نقل از شبکه تلویزیونی «بی بی سی انگلیسی»، مرکز استاندارد مواد غذایی انگلیس هشدار داد ، آب ، موجب انتقال باکتری خطرناک «کمپایلوباکتر» (campylobacter) از سطح گوشت خام مرغ به دست، لباس و سینک ظرفشویی می شود.
به توصیه مرکز استاندارد مواد غذایی انگلیس، تنها راه از بین بردن این باکتری که از شایع ترین دلایل مسمومیت غذایی در انگلیس است، پختن کامل گوشت مرغ است، به طوری ی که مغز گوشت، کامل پخته شود.
بر اساس این گزارش، «کَمپایلوباکتر» می تواند، سبب درد معده، اسهال، استفراغ و در برخی موارد در کودکان و افراد مسن، منجر به مرگ شود.
براساس داده ها، سالانه یک چهارم از هر یک میلیون نفر در جهان به باکتری «کَمپایلوباکتر» آلوده می شوند که بیشترین آلودگی از ناحیه مصرف گوشت مرغ است.
این در حالی است که نزدیک به 44 درصد انگلیسی ها بر این باورند ، شستن گوشت مرغ ، موجب پاک شدن آلودگی از سطح آن می شود.