تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/05/14 - 13:01
کد خبر: 138028

اجلاس سالانه اساتید بسیجی در مشهد مقدس

خبرنامه دانشجویان ایران: پانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور امسال با شعار «نسبت فرهنگ و اقتصاد در تمدن نوین اسلامی» از 3 تا 5 شهریور ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور، سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در آستانه برگزاری بزرگ‌ترین گردهمایی استادان بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور در مشهد با بیان این مطلب عنوان کرد: پانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسرکشور از 3 تا 5 شهریور در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحج امام رضا (ع) و با حضور بیش از هزار استاد دانشگاه  برگزار خواهد شد.

وی افزود: این اجلاس در گام پانزدهم در راستای تحقق نام گذاری سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی مقام معظم رهبری هدف گذاری شده است.

صلاحی با اشاره به شعار پانزدهمین اجلاس اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور با عنوان « نسبت فرهنگ و اقتصاد در تمدن نوین اسلامی» اضافه کرد: این اجلاس، کار خود را در قالب کارگروه‌های مختلف در زمان مقرر آغاز خواهد کرد که کارگروه های متعددی با حضور اساتید و پژوهشگران برجسته دانشگاه‌ها در شهر مشهد پیرامون محورهای مختلف به بحث و تبادل نظر، ارزیابی، آسیب‌شناسی و راهبردهای جدید خواهند پرداخت.

رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور به برخی از کار گروه‌ها اشاره کرد و یاد آور شد: از جمله این کارگروه‌ها، کارگروه «حلقه‌های صالحین»، «حلقه‌های علمی»، «کارگروه جنگ نرم»، «کارگروه تحول در علوم انسانی» و «کار گروه پژوهش»، «اقتصاد مقاومتی»، «کارگروه معماری تمدن نوین اسلامی، پیوست نگاری فرهنگی» و ...  است.

صلاحی ادامه داد: همچنین در این اجلاس می‌توان به برگزاری نشست سالانه روسای کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اشاره کرد که بی‌شک، برگزاری این اجلاس می‌تواند در تقویت پیوند‌ها و تعاملات بین اساتید بسیج دانشگاه‌ها نقش اساسی را ایفا کند.

وی پیرامون نشست سالانه روسای کانون‌های بسیج اساتید نیز گفت: این نشست می‌تواند فضا و بستری را برای ارزیابی و تحلیل پیرامون موضوعات مهم و ضرورت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور و همچنین مباحث مهم منطقه‌ای بویژه مقاومت مردم غزه، جنبش بیداری اسلامی، موضوعات مربوط به داعش و گروه های تکفیری و اولویت‌ها و چشم اندازهای سیاسی - تاریخی جهان اسلام را دراین نشست فراهم سازد.

به گفته صلاحی، حضور محققان برجسته و صاحب نام دانشگاه‌ها در این اجلاس می‌تواند دستاوردهایی را برای اساتید در مراکز آکادمیک و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در طول سال، جاری و ساری کند.

رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور تصریح کرد: همه ساله در کنار اساتید داخل کشور، شاهد حضور مدیران ارشد نظام همچون روسای یکی از سه قوه در برخی از اجلاس‌های گذشته بودیم. لذا در این اجلاس نیز با توجه به تنظیم دعوت نامه‌ها و مکاتباتی که تا زمان برگزاری اجلاس پانزدهم صورت گرفت حتما شاهد حضور مدیران برجسته و پژوهش‌گران صاحب نام کشور در این اجلاس خواهیم بود.

به گفته رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور در روزهای آینده، اسامی چهره‌های ارشد کشور در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این اجلاس قطعی خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top