تاریخ انتشار: شنبه 1393/06/29 - 12:53
کد خبر: 142608

میرزاده و نجفی به مجلس می‌روند

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از حضور میرزاده و نجفی در این کمیسیون طی هفته جاری خبر داد و گفت: دلیل حضور این افراد در کمیسیون افزایش شهریه دانشگاه آزاد و پیام نور است.

قاسم جعفری در گفتگو با مهر، گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نظر دارد روال افزایش شهریه و منطبق بودن این افزایش بر اساس واقعیات را بررسی کند.

وی ادامه داد: فردا یکشنبه حمید میرزاده - رئیس دانشگاه آزاد در کمیسیون حاضر می شود و از وی سوالاتی درباره روال افزایش شهریه، لزوم تغییر شهریه ثابت و عرف بودن اقدامات پرسیده می شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش درباره افزایش بیش از حد دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد نیز گفت: آمارهای متفاوتی از سوی دانشجویان درباره افزایش ظرفیت دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد شنیده می شود، همانطور که می دانیم افزایش دانشجوی دکتری نیازمند ایجاد امکانات آموزشی و پژوهشی همچنین آزمایشگاهی است که در این زمینه هم میرزاده پاسخگوی سوالات نمایندگان می شود.

وی همچنین درباره پیگیری افزایش شهریه دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور زیرمجموعه وزارت علوم است که در این زمینه نجفی سرپرست فعلی وزارت علوم برای پاسخگویی به سئوالات، به کمیسیون آموزش می آید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top