تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/07/13 - 18:13
کد خبر: 143992

عکس:: فرزند سیدحسن نصرالله سر صحنه فیلم

خبرنامه دانشجویان ایران: این فیلم به کارگردانی عباس رافعی و شهریور امسال در لبنان کلید خورد. «آوازهای سرزمین من» داستان جوان مسلمانی به نام ناصر است که دل در گرو عشق دختری مسیحی به نام سارا دارد. اما آوار مشکلات، مسیر این پیوند را دشوار کرده است.

به گزارش سرویس وبگردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، میزان نوشت:

امیرحسین شریفی تهیه کننده فیلم «آوازهای سرزمین من» از حضور سیدجواد نصرا... ، پسر سید حسن نصرا... دبیر کل حزب ا... لبنان بر سر صحنه این فیلم خبر داد. این تهیه کننده افزود: پسر سیدحسن به دعوت ما  در محل فیلمبرداری حضور یافت و ضمن گفت و گو با عوامل، از جریان تولید فیلم دیدن کرد.

شریفی افزود: سازندگان این فیلم سینمایی همزمان با عید سعید قربان برای فیلمبرداری بخش هایی از اثر به ایران آمدند.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «آوازهای سرزمین من» با اعلام این خبر گفت: طبق برنامه ریزیهای ما بخش هایی از فیلم شامل سکانس های انفجار،حملات نیروهای تروریستی داعش و پلان هایی که امکان فیلمبرداری آنها در لبنان وجود ندارد،‌ باید در ایران انجام شود که به همین دلیل گروه تولید را از لبنان به ایران منتقل کردیم تا بخشهای مذکور با نظارت و امنیت بهتر در کشور خودمان انجام شود. این بخش ها که شامل حمله نیروهای داعش و انفجارهای مهیب است،‌ در دکورهای عظیمی که به این خاطر طراحی و ساخته شده اند، جلوی دوربین می روند. این دکورها در محوطه بزرگی شامل اردوگاه داعش و بخشی از مناطق تحت تصرف گروه تروریستی داعش است که طی کمتر از یک هفته فیلمبرداری می‌شود. به گفته او ، تاکنون 60 درصد فیلم فیلمبرداری شده و پس از ضبط سکانس هایی در ایران، دوباره گروه به لبنان باز خواهند گشت و کار تولید در همین کشور پایان می یابد. این اولین فیلمی است که به نقش مخرب گروهک داعش و تکفیری ها در خاورمیانه می پردازد و مقاومت مردم منطقه در مقابل آنها را به تصویر می کشد. این موضوع البته در قالب یک داستان عاشقانه روایت می شود.

تهیه کننده فیلم های «هور در آتش» و «اشک سرما» ادامه داد: «در این سکانس ها با بازی اشرف غیبور در نقش سر دسته داعش و عدی رعد به نقش توفیق از سران داعش، شاهد مواجهه نمایندگان دو جریان فکری داعش خواهیم بود. ضمن اینکه فیلمبرداری در لبنان در لوکیشن های بدیع و زیبایی انجام شده که تنوع مناظر آن بر جذابیت بصری فیلم افزوده است».
او همچنین خبر داد: «به تازگی السید جواد حسن نصرا... ، پسر سید حسن نصرا... دبیر کل حزب ا... لبنان به دعوت ما سر صحنه فیلم حضور یافت و ضمن گفت و گو با عوامل، از جریان تولید فیلم دیدن کرد. البته ما پیش از آغاز فیلمبرداری فیلمنامه را نیز به وی داده بودیم تا از مشاوره وی در ساخت اثر بهره ببریم».

شریفی همچنین گفت که قرار است تعدادی از مسئولان هنری کشور نیز بزودی با حضور سر صحنه از مراحل تولید دیدن کنند.

یادآور می شود این فیلم به کارگردانی عباس رافعی و شهریور امسال در لبنان کلید خورد. «آوازهای سرزمین من» داستان جوان مسلمانی به نام ناصر است که دل در گرو عشق دختری مسیحی به نام سارا دارد. اما آوار مشکلات، مسیر این پیوند را دشوار کرده است.

به گفته شریفی، «آوازهای سرزمین من» نام موقت این فیلم است و بزودی تغییر می کند.

تمام بازیگران این فیلم از هنرمندان شناخته شده سینمای لبنان، مصر و سوریه انتخاب شده اند. فیلمی که به زبان عربی فیلمبرداری می شود و برای اکران عمومی در ایران قرار است دوبله شود.
فهرست عوامل اصلی این فیلم عبارتند از: نویسنده: امین بهروزی (بر اساس قصه ای از حسین قاسمی جامی)، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، مدیر صدابرداری: بهروز معاونیان، طراح چهره پردازی: مهرداد قلی پور، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: بهرام صحیحی، جانشینان تولید: مهدی شریفی، جعفر محمدی، طراح صحنه و لباس: الحاج ایمن جابر، انتخاب بازیگر: شادی زیدان،مشاور رسانه ای:هادی داداشی،بازیگران:تونی عیسی، نادین ویلسن نجیم، مهدی فخرالدین، آن ماری سلامه، عدی رعد، علی طحان، زینب مغنیه، سعید برکات، وفا مشداد، حسن فقیه، حسن فرهات، جمال حمدان و ...،محصول آفاق فیلم- به سفارش مرکز بین الملل صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و امور مالی و اداری: اصغر تیموری مقدم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تبدیل بخشی از خیابان لاله‌زار به پیاده‌رو از اوایل ماه آینده
از سرگیری مجدد حملات یمن به مواضع مزدوران سعودی
وال‌استریت‌ژرونال: جنگ با ایران ضعف‌های ارتش آمریکا را رو کرد
افزایش قیمت نفت و افت شاخص‌های بورس آمریکا
بهروزآذر: زنان در آثار فرشچیان، جانِ زندگی و مرکز آفرینش‌اند
ادعای جدید ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم!
دادسرای جنایی: جنازه حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد
گرامیداشت نخستین سالگرد استاد محمود فرشچیان +عکس
رئیس مجلس انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر انقلاب را تبریک گفت
پیام تبریک کاظمی در پی افتخارآفرینی تیم‌ملی المپیاد هوش مصنوعی
انتشار تصاویر حمله موشکی ارتش یمن به شهر المخا
عضو انصارالله:آنچه در انتظار عربستان است فراتر از تصورات است
ادعای سنتکام در خصوص تداوم محاصره دریایی ایران
 کلیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز تصویب شد
سرلشکر محسن رضایی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شعام شد
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top