تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/07/23 - 19:00
کد خبر: 144951

سمت جدید 2 مسؤول دولتی در «رفاه»

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیر کل دفتر امور مدیران ارشد و اعطای نشان‌های دولتی نهاد ریاست جمهوری و رئیس بیمارستان بانک ملی ایران و مدیرعامل یکی از شرکتهای شستا، به عضویت هیأت مدیره شرکت «فروشگاه های زنجیره ای رفاه» درآمدند.

به گزارش جهان، روابط عمومی شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه با اعلام خبر تغییرات جدید در هیأت مدیره این شرکت نوشت: به موجب احکام جداگانه‌ای، آقای دکتر فرهاد زرگری به نمایندگی از بانک ملی ایران، آقای ایمان فرجام‌نیا به نمایندگی از بانک صادرات ایران و آقای مهندس حمیدرضا تقوی‌منش به نمایندگی از بانک ملت به عضویت در هیأت مدیره شرکت فروشگاه‌های زنجیره ای رفاه منصوب شدند.

قابل ذکر است به موجب صورتجلسه تنظیمی که به امضای مدیران عامل بانکهای ملی، صادرات، ملت، تجارت و سپه رسیده است، بانک ملی ایران به نمایندگی از سایر بانکها مدیریت شرکت فروشگاه‌های زنجیره ای رفاه را به عهده دارد.

به گزارش جهان، آقایان بزرگوار، کریمی و لیالی سه عضوی بودند که توسط مسؤولان بانک ملی از این سمت برکنار شدند.

اداره بزرگترین فروشگاه‌‌های‌زنجیره‌ای‌کشور توسط مدیر عامل پروازی خط لندن-تهران و مشاور ارشد عارف!

فرهاد زرگری که هم اکنون ریاست بیمارستان بانک ملی ایران، مدیر شرکت سرمایه گذاری دارویی تأمین از شرکت های متعلق به هلدینگ بزرگ شستا و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز است، پیش از این مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی بوده است.

ایمان فرجام نیا که هم اکنون با حکم محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور، مدیرکل دفتر امور مدیران ارشد و اعطای نشان‌های دولتی در نهاد ریاست جمهوری، عضو هیأت مدیره شرکت گسترش تجارت و سرمایه ایرانیان و عضو هیأت مدیره صندوق قرض الحسنه صدرا است، پیش از این رئیس مرکز انتشارات و امور فرهنگی اتاق ایران بوده است.

محمدرضا تقوی منش نیز پیش از این عضو هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت بهنوش ایران، مدیرعامل سابق شرکت زمزم ایران و مدیرعامل سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی بوده است.

گفتنی است شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه، با حدود ۲۱۵ فروشگاه در سراسر کشور و نزدیک به ۳۵۰۰ نفر نیروی انسانی، بیش از ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه دارد. سهامداران عمده این ابر شرکت را بانکهای ملی، ملت، صادرات، تجارت و سپه و شهرداری ها و سازمان زمین و مسکن چندین استان کشور تشکیل می دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top