تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/08/05 - 14:12
کد خبر: 146032

درخواست از قوه قضاییه برای برخورد بارسانه های متخلف در موضوع اسیدپاشی

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری موضوع اسیدپاشی را جنایتی فردی و اجتماعی دانست و گفت: از قوه قضائیه می‌خواهم رسانه‌هایی را که بی‌دلیل این جنایت را منتسب به امر به معروف و نهی از منکر کردند تحت تعقیب قانونی قرار دهد.

آیت‌الله سیداحمد خاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حادثه اسیدپاشی در کشور اظهار کرد: جنایت اسیدپاشی که این روزها در کشور صورت گرفت هم جنایت فردی بود که باید فرد اسیدپاش قصاص شود و هم جنایت اجتماعی بود، چون حیثیت نظام را زیرسئوال برد.

این عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه عامل یا عاملان این جنایت باید به اشد مجازات برسند، درباره انتساب این حادثه به آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: در کنار جنایت اسیدپاشی، گناه بزرگ دیگری صورت گرفت که عاملش برخی از سایت‌ها و روزنامه‌ها بودند و آن انتساب این جنایت به آمران به معروف و ناهیان از منکر است.

آیت‌الله خاتمی تاکید کرد: مصرانه از قوه قضائیه می‌خواهم که سایت‌ها و روزنامه‌هایی که بی‌دلیل و بی‌مستند این جنایت را منتسب به امر به معروف و نهی از منکر کردند تحت تعقیب قانونی قرار دهد چراکه این منکر هم منکری بود همانند منکر اسیدپاسی که همزمان باید به این دو رسیدگی شود.

لزوم همگانی‌شدن امر به معروف

همگانی شدن امر به معروف و نهی از منکر، محور دیگری سخنان این عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بود و وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که پرسید چگونه می‌توان مسئله تذکر لسانی را در جامعه اسلامی همگانی کرد، گفت: برای همگانی شدن وظیفه الهی امر به معروف و نهی از منکر باید چند گام برداشته شود که گام اول معرفی معروف‌ها و منکرهاست.

وی اضافه کرد: در باب امر به معروف و نهی از منکر یک شرط، معرفت معروف و معرفت منکر است که این گام باید برداشته شود تا در همه عرصه‌های فردی، اجتماعی و سیاسی بگویند این معروف است و این منکر، تا کسانی پیدا نشوند که به بهانه انکار منکری، منکر دیگری را تحقیر کنند.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه باید باور این وجوب در همگان پدید آید، از این مهم به عنوان دومین گام همگانی شدن امر به معروف و نهی از منکر یاد کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر واجبی است مثل نماز و روزه. حتی در برخی روایت هست که امر به معروف و نهی از منکر واجبی است که واجبات دیگر با این واجب برپا می‌شوند.

طرح امر به معروف ۳۶ سال دیر به مجلس رفته است

استاد درس خارج حوزه سومین گام همگانی شدن امر به معروف و نهی از منکر را قانونمندشدن امر به معروف و نهی از منکر ذکر کرد و گفت: اصل هشتم قانون اساسی اصل امر به معروف و نهی از منکر است.

به اعتقاد آیت‌الله خاتمی، طرحی که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است ۳۶ سال دیر به مجلس رفته است.

عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری معتقد است که این طرح، امر به معروف و نهی از منکر را ضابطه مند می‌کند.

وی تاکید کرد: این طرح حمایت‌کردنی است، آنچنان که بحمدالله نمایندگان مجلس با همراهی خوب، مفاد این طرح را تصویب می‌کنند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محمد علی
1393/08/06 - 00:34

رد پای اسید پاشی را باید در همین رسانه های تهمت زن و گفتار بعضیها جستجو کرد
معرفی کسب و کارها
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top