تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/08/11 - 09:09
کد خبر: 146516

به خاطر میهمان‌نوازی نامه استیضاح را امضا نکردم

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس گفت: نامه استیضاح وزیر ارشاد را امضا نکرده‌ام.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سید علی‌محمد بزرگواری در یاسوج اظهار کرد: گفت‌و‌گویی دوستانه در خصوص عملکرد وزیر ارشاد در حاشیه برگزاری کنگره ملی بی‌بی‌حکیمه با آقای جنتی داشتیم.

وی ادامه داد: برخی از سایت‌ها و رسانه‌ها این صحبت دوستانه ما را به عنوان مصاحبه من پخش کرده‌اند که در اصل کذب است و من هیچ مصاحبه‌ای در خصوص لزوم استیضاح یا عدم استیضاح آقای جنتی نداشته‌ام.

نماینده مردم چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی افزود: در این دیالوگ دوستانه به آقای جنتی گفتم به خاطر اینکه از خانواده‌ای روحانی و همجنس ما هستید و ما هم احترام زیادی برای آیت‌الله جنتی قائل هستیم از استیضاح شما صرف‌نظر کردیم اما باید در سیاست‌ها و عملکردهای وزارت ارشاد تجدید نظر کنید.

بزرگواری تصریح کرد: البته نامه استیضاح وزیر ارشاد را یک روز قبل برای امضا نزد من هم آوردند اما چون در روز پنج‌شنبه آقای جنتی میهمان ما در کنگره ملی بی‌بی‌حکیمه بود آن را به احترام این حضور امضا نکردم.

وی با بیان اینکه امضا نکردن نامه به معنای موافقت با عملکرد جنتی در وزارت ارشاد نیست، تصریح کرد: من هم معتقدم که باید رویه فعلی در وزارت ارشاد تغییر کند اما باز هم معتقدم که باید به جنتی فرصت داد تا از خود دفاع کند و جوابگوی دغدغه نمایندگان باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین به انتظار دفاع جنتی از عملکردش خواهیم نشست و امیدواریم که مجلس را با جواب‌های خود قانع کند که شرط تدوام حضور وی در ارشاد همین است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نخستین تحلیل آکادمیک ساختاریافته در ایران در دانشگاه تهران ارائه شد
استقرار سامانه‌های پدافندی نزدیک اقامتگاه ترامپ+ تصاویر
از کدام شهرهای ایران می‌توان با قطار به مشهد سفر کرد؟
با سرمایه کم چه بخریم؟ طلا، نقره یا تتر؟ راهنمای سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۵
۷ نکته مهم که قبل از سرمایه‌گذاری در بورس باید بدانید!
جنگ با ایران هزینه‌های سنگینی دارد
وکیل خانواده ایرانی در سیدنی؛ از مهریه تا سفر فرزند به ایران
پسوریازیس قلب و مفاصل را هم درگیر می‌کند
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
بررسی پراپ سرمایه‌گذار برتر؛ مقایسه پلن A و B، قوانین، برداشت و ریسک
فروش آب مقطر ۱۵۰ میلیون تومانی به جای داروی اصلی
واکنش عراقچی به اظهارات صدراعظم آلمان
سقوط تریلی از ارتفاع ۴۰ متری
تغییر غیرمنتظره در بدن که نشانه هشدار اولیه سرطان پانکراس است
موج جشن‌های خارجی در ایران!
حمله‌ور شدن صهیونیستها به خانواده فلسطینی هنگام برداشت زیتون
بازسازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در مراحل پایانی
بیش از هزار حمله رژیم صهیونیستی به سوریه طی کمتر از دو سال
شانس مدال برنز برای میلاد والی‌زاده زنده شد
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با نساجی اعلام شد
ممنوعیت حضور پرستاران در امور اداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top