تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/09/02 - 13:59
کد خبر: 148342

بنزین توزیعی در تهران «یورو ۴» نیست

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کنترل کیفیت هوا شهرداری تهران با بیان اینکه شرایط جوی نقش مهمی در وضعیت هوا دارد و کیفیت سوخت عامل اصلی آلودگی هوای تهران نیست، تأکید کرد که علیرغم بهبود کیفیت بنزین توزیعی در تهران، این سوخت هنوز به استاندارد یورو ۴ نرسیده است.

به گزارش عیارآنلاین، در چند روز اخیر شاهد افزایش آلودگی شهر تهران بوده ایم. با توجه به اینکه وضعیت هوا تحت تأثیر عوامل مختلفی می باشد، حشمت الله بسطامی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کنترل کیفیت هوا شهرداری تهران در گفتگو با عیارآنلاین، سهم بنزین را در آلودگی کلانشهر تهران توضیح داد. بسطامی در توضیحات خود، با بیان اینکه شرایط جوی نقش مهمی در وضعیت هوا دارد، بر این نکته تأکید کرد که علیرغم کیفیت سوخت در شهر تهران بهبود یافته است، اما هنوز به استاندارد یورو ۴ نرسیده است.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کنترل کیفیت هوا با مقایسه وضعیت هوای شهر تهران در سال ۹۲ و ۹۳ گفت: در سال ۹۲، تنها دو روز پاک داشتیم که این عدد برای ۸ ماه سال ۹۳ به ده روز افزایش یافته است. هم چنین تعداد روزهای سالم شهر تهران نیز در سال ۹۳ بیشتر از سال ۹۲ بوده است.

بسطامی با اشاره به اینکه شاخص سالانه کیفیت هوا در سال ۹۲ بیش از حد مجاز بوده است، ادامه داد: اظهار نظر در مورد کیفیت هوا منوط به مقایسه شاخص سالانه کیفیت هواست و برای این منظور باید تا پایان سال ۹۳ منتظر بمانیم.

وی در مورد عوامل مؤثر در آلایندگی شهر تهران اظهار داشت: کیفیت سوخت یکی از عوامل آلایندگی شهر تهران است، اما عامل اصلی نیست، عواملی چون احتراق ناقص سوخت در خودروها و نوع فناوری که در خودروها مورد استفاده قرار می گیرد، در این پدیده تأثیرگذار هستند.

بسطامی در ادامه گفت: ۸۰ درصد از آلایندگی تهران ناشی از منابع متحرک است و از این مقدار ۲۰ تا ۲۵ درصد مربوط به موتورسیکلتها و ۴۰ درصد مربوط به خودروهای سواری می باشد. همچنین سهم اتوبوسرانی از این رقم، ۲ تا ۲٫۵ درصد است.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کنترل کیفیت هوا با تأکید بر اینکه برای مقایسه آلودگی هوا باید شرایط جوی (کلاس پایداری) را نیز در نظر بگیریم، گفت: پایداری جوی باعث افزایش آلودگی هوا می شود که علت اصلی آلودگی هوای چند روز اخیر تهران همین بوده است.

وی با بیان اینکه کیفیت سوخت کلانشهر تهران بهتر شده است، افزود: شرکت کنترل کیفیت هوا تنها سوخت توزیع شده در جایگاههای سوخت را تست می کند و در مورد اینکه این سوخت مربوط به واحدهای پتروشیمی است یا اینکه در پالایشگاهها تولید شده، اطلاعی ندارد. اینها مواردیست که سازمان محیط زیست، وزارت نفت و سازمان ملی استاندارد باید نسبت به آنالیز آن اقدام نمایند.

بسطامی در مورد استاندارد بنزین توزیع شده در تهران نیز گفت: این بنزین به استاندارد یورو ۴ نزدیک است، اما هنوز از لحاظ عدد اکتان و میزان بنزن با این استاندارد فاصله دارد.

وی در پایان به این نکته اشاره کرد که آلاینده شاخص شهر تهران در گذشته منوکسیدکربن بوده، اما در حال حاضر ذرات معلق کوچکتر از ۲٫۵ میکرون می باشند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top