تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/09/03 - 09:29
کد خبر: 148414

اظهارات وکیل هاشمی درباره بازجوهای مهدی!

خبرنامه دانشجویان ایران: وکیل مهدی هاشمی گفت: مجلس ششمی‌ها با کینه و عنادی که نسبت به شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی داشتند وارد پرونده استات‌اویل شدند اما در نهایت اعلام کردند هیچ تخلفی از سوی مهدی صورت نگرفته است.
محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص پرونده مهدی هاشمی گفت: دستگاه قضایی از ابتدا هم اصرار داشت که مهدی به ایران نیاید. سخنگوی قوه قضائیه گفته بود که ما نظرمان این است که مهدی نیاید. خلفی رئیس‌دفتر قوه قضائیه به من گفتند که صلاح نیست مهدی به ایران بیاید اما خود مهدی و حضرت آیت‌الله نظر دیگری داشتند.
وی مدعی شد: شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از روز اول گفتند این پرونده مثل همه پرونده‌ها رسیدگی شود و دیدید که ایشان هیچ دخالتی نکردند، مهدی مثل هر متهم عادی بازداشت شد به انفرادی رفت و سخت‌ترین و خشن‌ترین بازجوهای وزارت اطلاعات از مهدی بازجویی کردند.
علیزاده تصریح کرد: ما از همان ابتدا درخواست کردیم که دادگاه علنی برگزار شود اما قبول نکردند.
وی در خصوص شکایت خود از حمید رسایی گفت: ما یک بار از رسایی شکایت کردیم اما دادگاه ویژه روحانیت قبول نکرد و به ما گفتند که فقط از وکلای خاص خودشان شکایت را قبول می‌کنند. مجبور شدم محسن هاشمی را بیاورم و یکی از وکلایی که در دادگاه ویژه روحانیت دخالت می‌کرد شکایت ما را مطرح کرد. در هر صورت شکایت پیگیری و ثبت شد اما وقتی از دادستانی ویژه روحانیت تهران موضوع را پیگیری کردم به من گفتند که ما به رسایی تذکر دادیم. مگر وقتی از ما شکایت می‌شود به ما تذکر می‌دهند؟ نه رسیدگی می‌کنند.
این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه ظاهرا در صورتی رسیدگی صورت می‌گیرد که دفتر نظارت بر رفتار نمایندگان اتهام را وارد بداند گفت: در هر صورت به ما توضیح بیشتری ندادند.
وکیل مهدی هاشمی در خصوص روند رسیدگی به این پرونده در دادگاه گفت: اجرای عدالت یک فرآیند است و تا به انتهای این فرآیند نرسیم نمی‌توانیم در مورد روند رسیدگی قضاوت کنیم. آنچه تا امروز اتفاق افتاده این بوده که دادستان ادعای خود را مطرح کرده و ما هم در مقابل ادعاهای مطرح شده دفاع کرده‌ایم. بیش از این حق نداریم حرفی بزنیم چون دادگاه غیرعلنی است.
علیزاده با تاکید بر اینکه آنچه در رسانه‌ها در مورد مهدی می‌گویند دروغ است گفت: هیچ دلیلی برای اتهامات مطرح شده در پرونده وجود ندارد.
وکیل مهدی هاشمی در خصوص اتهامات وارده به مهدی هاشمی در پرونده استات اویل گفت: در این پرونده مجلس سه بار رسیدگی کرد و از وزارت نفت و وزیر تحقیق و تفحص صورت گرفت. ما درخواست می‌کنیم که مجلس گزارش تحقیق و تفحص را منتشر کند.
وی با اشاره به اینکه مجلس ششم با کینه و عنادی که نسبت به شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی داشتند وارد این پرونده شدند گفت: اما در نهایت اعلام کردند که هیچ تخلفی از سوی مهدی صورت نگرفته. خوب است رسانه‌ها بدانندکه کل ادعایی که در پرونده استات اویل مطرح شده این بوده که عباس یزدان‌پناه که بعدا کشته شده به عنوان مشاور، قراردادی را با استات اویل منعقد کرده و 5 میلیون دلار از آنها گرفته است.
علیزاده گفت: پس از آن یک وکیل بهایی صهیونیست ادعا کرده که بخشی از این 5 میلیون دلار به مهدی هاشمی رسیده است و هیچ دلیل دیگری هم وجود ندارد که مهدی در این پرونده نقش داشته، در هر صورت مجلس ششم این ادعا را بررسی کرد و گفت که چنین چیزی نبوده است.
وکیل مهدی هاشمی در پایان در خصوص اینکه آیا امکان دارد دادگاه علنی برگزار شود گفت: زمانی که قاضی رسیدگی به پرونده قاضی سراج بود ما درخواست علنی‌ بودن دادگاه را مطرح کردیم اما پذیرفته نشد. الان هم قاضی مقیسه با برگزاری دادگاه به صورت علنی موافق نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top