تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/09/11 - 16:21
کد خبر: 149404

ویروس پرسنل، علت مسمومیت دانشجویان

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون سیاسی، امنیتی استان فارس گفت: مسمومیت غذایی در دانشگاه دولتی جهرم به دلیل انتقال ویروس یکی از پرسنل سلف سرویس بوده است و هیچ‌گونه توطئه و خراب‌کاری در کار نبوده است.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، جوانشیر کدخداپور، معاون سیاسی امنیتی فارس امروز در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه استان در سمت جدید، با بیان اینکه سیاست دولت تقویت احزاب است، گفت: ما به عنوان مجری دولت در استان پیرو این خط و مش هستیم و بیشترین جلسات سیاسی امروز در دانشگاه ها گرفته می شود و ما حمایت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در جلسه برنامه‌های 16 آذر با روسا و مسئولان دانشگاهی استان از برنامه‌های دانشگاهی حمایت کردیم، بیان داشت: هر کس از هر گروه و جناح سیاسی که خطوط قرمز نظام را رعایت کند و به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پایبند باشد، بدون محدودیت می تواند برای سخنرانی در دانشگاه‌ها حضور پیدا کند.

معاون سیاسی، امنیتی استان فارس در پاسخ به سوال خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" مبنی بر اینکه برخی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از اجرای برنامه سیاسی در دانشگاه‌ها جلوگیری می کنند، بیان داشت: هیچ رئیس دانشگاهی رسما اجازه ندارند که بگوید اجازه اجرای برنامه سیاسی در دانشگاه‌ها وجود ندارد؛ شاید روسای دانشگاه‌ها بیشتر از افراد طیف سیاسی خود دعوت کنند؛ اما نمی‌تواند بگوید کسی اجازه ورود به دانشگاه را ندارد و برنامه سیاسی اجازه برگزاری ندارد.

کدخداپور در بخش دیگر صحبت‌های خود درباره اتفاقات رخ داده در دانشگاه جهرم و شهرستان جهرم در هفته گذشته، تصریح کرد: هفته گذشته یک فرد با حمله با سلاح سرد و اسپری فلفل به خانم‌ها در سطح شهر شیراز آسیب رساند که بلافاصله با تشکیل و اعزام گروهی از همکاران ما، اداره اطلاعات استان، سپاه فجر استان به این شهرستان جلسات شورای تامین در فرمانداری برگزار شد و با بسیج کردن همه امکانات و همکاری امام جمعه و دادگستری افراد شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه این اتفاقات هیچ ربطی به امر به معروف و نهی از منکر ندارد، ادامه داد: فرد دستگیر شده وابسته به هیچ جناح سیاسی، حزب و نهادی نیست و هیچ انگیزه سیاسی برای انجام این کارها وجود نداشته است؛ این فرد از هیچ ارگان و نهادی تغذیه نمی شده است و خداروشکر در حال حاضر اوضاع در شهرستان جهرم آرام است.

معاون سیاسی، امنیتی استان فارس افزود: همزمان با این اتفاقات بر اثر مسمومیت غذایی در دانشگاه دولتی جهرم به وجود آمد که دلیل این مسمومیت به وجود آمده انتقال ویروس یکی از پرسنل سلف سرویس بوده است و هیچ‌گونه توطئه و خراب کاری در کار نبوده است.

کدخداپور در پاسخ به گلایه خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" مبنی بر پاسخگو نبودن روسای دانشگاه و مسئولان دانشگاهی جهرم درباره اتفاقات رخ داده در این دانشگاه، تصریح کرد: وقتی این اتفاقات افتاده است باید مسئولان با رسانه ها و مردم رو راست باشند و این شفافگری باعث اعتماد مردم به نظام و حاکمیت می‌شود؛ مسئولان دانشگاه باید پاسخگو باشند و اگر جوابی نگرفتید با بنده و همکاران در خوزه معاونت سیاسی امنیتی تماس بگیرید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top